Energie update Witte Tovenaar levenspad 8 - 20 november 2018

Welke nieuwe deuren zijn er de afgelopen periode voor jou geopend in het Rode Draak levenspad? Kon je ook op de momenten dat het niet zo voelde blijven vertrouwen dat je wordt gedragen door het leven en gesteund door de kosmos? Sommige deuren zijn wagenwijd opengezwaaid en andere staan op een kier. Het is precies goed zoals het is. Tot hier ben je gekomen. Nu heeft het tijd, wat toverstof en jouw eigen wijsheid nodig.

Kanteling

Alweer zijn we gekanteld. De eerste dertien dagen van deze Tzolkinronde zijn voorbij. Maar we hebben nog niet alle zegels gehad in deze Tzolkinronde. Die komen vanaf vandaag aan bod. Waar de eerste dertien zegels ons herinnerden aan onze oorsprong en essentie, helpen deze laatste zeven zegels ons vanuit deze oorsprong en essentie bij te dragen aan het grote geheel en daadwerkelijk het verschil te maken.

Tijd voor magie

Witte Tovenaar is de magiër die iets uit het niets ontstaan, die zorgt voor verrassingen. Elke verrassing is bedoeld om jou verder te brengen. Of het nu een aangename of onaangename verrassing is, maakt in principe niet uit. Het gaat erom wat jij ermee doet, welke wijsheid je eruit haalt.
Laat je hart kloppen samen met wat de Maya's het ene hart noemen: de bron waar alles vandaan komt en weer naar terugkeert. Het hart dat weet. Hoe doe je dat?

Zo kun je zelf toveren

De magie gaat voor je werken als je volkomen eerlijk bent tegen jezelf, juist over dingen die je nog probeert weg te stoppen. Wat ga jij doen met wat je hart je influistert. Hoor je het? Handel je ernaar? Misschien wacht je al heel lang op iemand die een eind gaat maken aan een bepaalde situatie of iemand die voor jou een antwoord heeft.
Ongetwijfeld zijn er anderen die iets kunnen veranderen aan jouw omstandigheden. Maar gelukkig hoef je niet op hen te wachten, want jij kunt zelf toveren. Je kunt zelf je eerlijkheid gebruiken en doen of juist laten wat nodig. Vooral dat laatste werkt goed in dit pad. Leun een beetje achterover, maak ruimte maken voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen door leegte toe te laten. Leegte in je hoofd, in je denken, in je huid. Zo maak je ruimte voor datgene wat je nog niet kent, maar verrassend veel beter is dan je ooit had kunnen bedenken. Dát is magie.

Kantelen van oud naar nieuw

Het is haast niet te geloven maar we stevenen alweer af op het nieuwe jaar en dus ook op een nieuwe jaarenergie voor 2019. 

Mijn ervaring is dat werken met de jaarenergie je in verbinding brengt met de essentie van wie je werkelijk bent. Het is een energie die je bezieling brengt en spirituele groei. Wil je weten hoe de jaarenergieën van 1 januari (het gregoriaanse jaar) en 26 juli (het zonnejaar) zich tot elkaar verhouden? Lees dan dit blog. 

Voor het vierde jaar op rij kun je samen met mij en gelijkgestemden afstemmen op het nieuwe jaar. Er zijn drie activiteiten waarvan de eerste al op 21 december is, op de dag van de zonnewende. Ook al zo'n bijzondere kanteling. Alle geplande data en activiteiten vind je in de agenda op de website.

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte tovenaar

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde 

Ik wens je mooie verrassingen toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 17 december. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Tovenaar levenspad 8 - 20 november 2018"

Plaats een reactie