Energie update Blauwe Hand levenspad 21 november - 3 december 2018

Welke verrassingen hebben jou verder gebracht de afgelopen periode? Waren het mee- of tegenvallers? Stuk voor stuk waren ze een spiegel voor je en ze lieten je zien waar jij in je kracht staat of juist niet. Kon je iedere verrassing met open hart ontvangen? Ook de minder aangename verrassingen kunnen je iets moois brengen als het (tover)stof is neergedaald.

Natuurlijke harmonie

Het Blauwe Hand levenspad is het derde levenspad in de Tzolkin kalender, waarin we nog even doorgaan met ontvangen, maar dan op een heel andere manier. Het Blauwe Hand levenspad gaat over heelheid: de totale harmonie die je ervaart als je je gezond voelt, als je een fijne relatie hebt of bijvoorbeeld in de natuur kunt genieten van hoe alles klopt. En omdat dit hele pad valt binnen Mercurius Retrograde, worden we in de energie ondersteund om schoon schip te maken met het verleden op weg naar meer harmonie.

Handen open

Heelheid ontstaat zonder duwen of trekken als het je lukt het juiste moment af te wachten, de grip los te laten en de natuurlijke loop van de dingen zijn gang te laten gaan. De komende dertien dagen kun je je handen openen om gul te geven en dankbaar te ontvangen op een heel natuurlijke manier, belangeloos en precies daar waar heelheid nodig is. Vraag jezelf eens af de komende tijd of jij jezelf toestaat dat helen en transformeren ook makkelijk mag gaan.

Genieten van de transformatie

Het doel van deze dertien dagen is genieten van de transformatie, het oude loslaten zodat het nieuwe zijn weg kan vinden. Dat betekent dat je niet alleen de meevallers maar ook het ongemak en wrijving met open armen ontvangt. Ze wijzen je de weg naar heelheid daar waar je nog niet echt lekker in je vel zit.

  • Sta jezelf toe dat ongemak te voelen, verwelkom het en laat het in stilte transformeren.
  • Sta je lichaam toe om te regenereren, vertraag als je voelt dat je lichaam daar behoefte aan heeft.
  • Laat negatieve gedachten als wolken aan de hemel voorbij drijven zonder eraan te hechten.

Heb je behoefte om de verbinding met jezelf en je eigen wijsheid te versterken? Op 28 november komen de Magie van Witte Tovenaar toon 8 en helende kracht van Blauwe Hand samen in de workshop Afstemmen op je eigen wijsheid in Arnhem. Een perfecte dag om de magie van heling te ervaren.

DNAfirmaties Blauwe Hand levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe hand

Dag 1. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 2. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 3. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 4. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 5. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 6. Gele Mens - Ik creëer

Dag 7. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 8. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 9. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 10. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 11. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 12. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 13. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Ik wens je natuurlijk gemak en flow toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 17 december. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. TIP: bestel je boeken voor 1 december om drukte bij de post rond de feestdagen te vermijden.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

1 reacties op "Energie update Blauwe Hand levenspad 21 november - 3 december 2018"

Gravatar
Yvonne Verhoeven
Beste Elvira ik wil mezelf een Maya kalender kado doen voor nu en 2019 Waar kan ik die bestellen, bij jou ? Mooie avond en week, Vonkgroet

Yvonne Verhoeven
 

Plaats een reactie