Energie update Gele Zon levenspad 4 - 16 december 2019

Wat heb jij ontvangen deze 13 dagen? Is het gelukt je handen open te houden en de grip los te laten? De leuke cadeau's, verrassingen en ook het ongemak lieten je precies weten waar je in harmonie bent en waar nog transformatie nodig was.

Licht, liefde en warmte

Nu er nieuwe heelheid en harmonie is ontstaan, kan de energie van Gele Zon zijn werk doen. Het Gele Zon levenspad dat vandaag start is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Zelfs je oordelen zijn perfect. Ze komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Sterker nog, als jij bewust bent van je oordelen, kun je ook zelf kiezen wat je ermee doet en dat maakt je krachtig.

De vruchten plukken

In het Gele Zon pad gaan we de vruchten plukken van de afgelopen drie paden waarin we hebben geoefend in: Zijn, achteroverleunen en ontvangen. Wat is van het toneel verdwenen en wat blijft er over? Waaraan ga jij nu bewust aandacht geven zodat het gaat groeien?
Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jouw hart blij maakt. In het verlangen naar eenheid is het van het grootst mogelijke belang dat je je eigen behoeften vervult. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëeren, verbinden en delen. Een kleur die in 2019 heel belangrijk is omdat we een Gele Ster jaar tegemoet gaat. De workshops rondom de jaarenergie zijn allemaal kansen op warme, helende en magische ontmoetingen. Ben jij erbij?

DNAfirmaties Gele Zon levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele zon

Dag 1. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 2. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 3. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 4. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 5. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 6. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 7. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 8. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 9. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 10. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 11. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 12. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 13. Gele Mens - Ik creëer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een hartverwarmende tijd toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 17 december. Deze cursus brengt ons van 2018 naar 2019 en bevat de jaarenergie van 2019. Alle reden om mee te doen aan deze ronde!

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Gele Zon levenspad 4 - 16 december 2019"

Plaats een reactie