Energie update Witte Wereldoverbrugger levenspad 30 december 2018 - 11 januari 2019

In welke nieuwe, onbekende gebieden ben jij beland in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Had je de moed om oude patronen te doorbreken? Het kan enorm bevrijdend zijn maar ook heel onwennig aanvoelen als je niet meer kunt terugvallen op je routines. Het is net of je helemaal opnieuw moet beginnen. Met alles wat het Rode Hemelwandelaarpad je heeft opgeleverd begin je niet alleen aan het Witte Wereldoverbrugger levenspad maar ook aan het nieuwe jaar.

Een nieuw begin

Je zou kunnen zeggen dat het nieuwe jaar vandaag al een beetje is begonnen. De jaarenergie van 2019 - de dagenergie van 1 januari - Gele Ster toon 3 maakt deel uit van het Witte Wereldoverbruggerpad. Niet alleen Gele Ster toon 3 maar dit hele pad reikt ons het gereedschap aan waarmee we in 2019 kunnen creëren in verbinding met de bron en met twee benen op de aarde.

Durf je los te laten?

Witte Wereldoverbrugger helpt je om twee werelden te verbinden: oud en nieuw, begin en eind, zichtbaar en onzichtbaar, leven en dood, mens en engel. Witte Wereldoverbrugger beweegt zich op de grens tussen deze twee en leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. De grote vraag die het Witte Wereldoverbrugger levenspad ons voorlegt is: durf je los te laten en afstand te nemen zonder dat je weet wat je daarvoor terug gaat krijgen?

Vernieuwende verbindingen

Witte Wereldoverbrugger overbrugt ook schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, regulier en alternatief, spiritueel en zakelijk, chaos en orde. Er is een groeiend verzet tegen de gevestigde orde. Tegenstellingen in de maatschappij worden steeds duidelijker zichtbaar. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing. Als we elkaar de hand reiken in plaats van bestrijden wordt het beste uit twee werelden verendigd.

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door alvast ruimte te maken, zodat er genoeg plek is voor het nieuwe. Ruimte in je hoofd, in je huis, in je werk in je manier van denken en kijken naar wat er gaande is in je leven en in de wereld. De kunst is je over te geven aan het proces van loslaten terwijl je ook in verbinding blijft.

Jezelf met regelmaat terugtrekken, ontspannen en plezier maken helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Dan wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je nu bent. De energie van verbinding is in 2019 krachtiger dan ooit! Je hoeft nergens meer op te wachten. Alles is er: je mag het gaan DOEN.

Je eigen plek innemen

Op 1 januari is het Gele Ster toon 3. Deze jaarenergie van 2019 helpt je om je eigen plek in te nemen en bruggen te bouwen met alle kwaliteiten en talenten die je hebt meegebracht. Ook als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent kun je beginnen. Het is tijd dat je helemaal tot je recht komt. Dat je in beweging komt, je hart volgt en doet wat echt bij je past. Dat is namelijk de manier waarop je dienstbaar bent aan het grote geheel.

DNAfirmaties Witte Wereldoverbrugger levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wereldoverbrugger

Dag 1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 7. Gele Mens - Ik creëer

Dag 8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Activeer de jaarenergie van 2019 in je dagelijks leven

Heb je behoefte om in 2019 de brug te slaan tussen wie je was en wie je wilt zijn dan heb ik drie tips voor je:

TIP 1 HOUD VANAF VANDAAG EEN LOGBOEK BIJ
De dertien dagen van het Witte Wereldoverbruggerpad geven je een sneak preview van 2019. Houd dagelijks aan de hand van de dagenergie een logboek bij dat je in september - als het Witte Wereldoverbruggerpad weer voorbij komt - terug kunt lezen. Het gaat je inzicht geven in jouw koers voor 2019.

TIP 2 ONLINE BEGELEIDING - WITTE WERELDOVERBRUGGER JAARPAD
In deze verdiepingscursus ontdek je hoe het jaarpad van 2019 jou ondersteunt bij bewust creëren. Je zet jouw intentie voor het nieuwe jaar en je volgt in deze cursus het Witte Wereldoverbruggerpad in alle Tzolkin tellingen. Een cursus voor wie de nodige ervaring heeft met de dagenergie en levenspaden. Geef je op met de kortingscode ECREA2019 en je ontvangt 30,- nieuwjaarskorting. Lees meer

TIP 3 NIEUWJAARSWORKSHOPS AFSTEMMEN OP 2019
Zet samen met gelijkgestemden je koers uit voor 2019 en ontwikkel je eigen gereedschap om het hele jaar op koers te blijven. Er zijn nog een paar plekken vrij. Lees meer

Ik wens je een fijne jaarwisseling en een schitterend nieuwjaar!

Elvira van Rijn

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Witte Wereldoverbrugger levenspad 30 december 2018 - 11 januari 2019 "

Plaats een reactie