Energie update Blauwe Storm levenspad 12 - 24 januari 2019

Na alle beste wensen en feestelijkheden is het 'gewone' leven weer begonnen. Heb je extra aantekeningen gemaakt tijdens het Witte Wereldoverbruggerpad? Datgene wat werkte, niet werkte, belangrijk was, zich aandiende heeft je wat te zeggen over het nieuwe jaar.
Ik vond het verrassend om te voelen hoe mijn lichaam liet weten wanneer ik mijn eigen plek innam en wanneer ik even een stap terug moest doen en afstand nemen, omdat ik onbewust een plek innam die niet de mijne was.

Los van al je rollen

Het Blauwe Storm levenspad helpt je om jouw verlangen je eigen plek in te nemen daadwerkelijk vorm te geven. Hoe weet je of je op je eigen plek staat? Je voelt de rust en sereniteit van echt jezelf zijn, los van alle rollen die je speelt in het leven als kind, ouder, collega, vriend, vriendin, arts, beleidsmedewerker, consultant, vuilnisman etcetera.

Voelen wie je bent

Voelen dat je dicht bij jezelf bent is essentieel temidden van alle stormen die het leven met zich meebrengt. In de wereld stormt het voortdurend. Is het niet door het weer dan wel door de politiek of door de kerk. De stemming over de Brexit en de Shut Down in Amerika gaan vast het nodige stof doen opwaaien in dit pad en het kan zomaar zijn dat er in je eigen leven ook onrust is van jezelf of van anderen. Vraag je dan af: in wiens storm ben ik beland, de mijne of die van een ander?

Vernieuwingskracht

Stormt het in jezelf? Weet dan dat deze storm bedoeld is om schoon schip te maken. De onrust die je voelt laat je merken waar je jezelf nog afhankelijk van anderen maakt en denkt dat je hulpeloos bent. Geef je het bewust aandacht, dan zorg je daarmee voor je innerlijk kind en heel je oude wonden. Daardoor keer je weer terug in het oog van de storm waar rust is.
Ben je in de storm van een ander beland, dan is het zaak terug te keren naar je eigen plek en je eigen koers te varen. De vernieuwende kracht van Blauwe Storm je helpt je hoe dan ook oude ballast overboord te gooien zodat je verder kunt met wat wezenlijk van waarde is voor jou: zowel in jezelf als om je heen. De grote kunst is om je over te geven aan deze onverbiddelijke kracht. Misschien kun je er dan zelfs van genieten.

DNAfirmaties

Elke dag van het Blauwe Storm levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe storm

Dag 1. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 2. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 3. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 4. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 5. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 6. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 7. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 8. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 9. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 10. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 11. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 12. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 13. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je heerlijke dagen in het oog van de storm!

Elvira van Rijn 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 7 februari start de volgende cursus vanaf Rode Slang toon 1. We belanden dan in het transformerende intense midden van de kalender. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Storm levenspad 12 - 24 januari 2019"

Plaats een reactie