De volle bloedmaan van 21 januari en de Tzolkin jaarenergie van 2019

Vanmorgen heb ik ‘m niet gezien, de bloedmaan maar zeker gevoeld. Ik lag lekker in mijn bedje te genieten van de heerlijke energie. Meestal lig ik wakker bij volle maan, maar dit keer sliep ik als een roos. De energie doet zijn werk!

Op deze bijzondere dag van supermaan, volle bloedmaan en maanverduistering laat ik graag het licht van de Tzolkin schijnen. De energie ondersteunt de jaarenergie van 2019 namelijk op een bijzondere manier.

20 dagen na de start van 2019

21 januari is de tweede Gele Ster dag in 2019. Precies 20 dagen geleden begon het nieuwe jaar op Gele Ster toon 3. Vandaag - 21 januari - is opnieuw een Gele Ster dag. Dit keer op toon 10, de toon van manifestatie. Gele Ster energie ondersteunt je om de kracht van verbinden en delen te ontwikkelen zodat je dienstbaar bent aan jezelf en anderen: samen zijn we sterk en samen kunnen we veel meer dan alleen. Gele Ster is het zegel dat je helpt om je eigen plek in te nemen zodat je kunt stralen met jouw kwaliteiten en talenten. Op 1 januari bracht toon 3 je in beweging om vanuit je hartsverlangen je roeping te volgen. En nu - 20 dagen later - is het tijd om tot daden te komen.

Je eigen plek innemen: gewoon DOEN

Het is alsof het universum zegt: OK als je aan het begin van dit jaar die impuls hebt gevoeld om je eigen plek in te nemen, ga het dan ook maar meteen doen. Je hoeft nergens meer op te wachten. Begin er gewoon aan. Je hoeft niet eens te weten waarom en waartoe het allemaal gaat leiden. Ga het maar ontdekken.

Ken je die uitspraak van Pippi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan? Die kun je nu heel goed gebruiken! En de rest van het jaar heb je dan alle tijd om te ontdekken wat het je gaat brengen. Wat er mogelijk nog getransformeerd mag worden zodat jij echt op die eigen plek kunt stralen. En misschien komt er al snel een ontlading. 22 januari is een Rode Maan toon 11 dag. De toon van bevrijding die je ervaart als jij je licht laat stralen op jouw eigen plek.

Weerstand op je pad

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek bewust of onbewust hebt verlaten. Dan heb je moed nodig om terug te keren naar die plek en bereidheid om te verwelkomen wat je tegenkomt als je dat doet. Je hebt ook moed nodig om naar je weerstanden te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief de oude wonden die daarbij horen. Wat jouw nieuwe plek nodig heeft is jouw aandacht en voeding. Net als de noten in een muziekstuk verdien jij onverdeelde aandacht van jezelf omdat jij er net zoveel toe doet in het grote geheel als ieder ander. De vraag waarmee alles begint is: wat gun jij jezelf?

Je intentie blijven voeden

Wil je jouw intentie om je eigen plek in te nemen dit jaar blijvend voeden en aandacht geven? Dan is de Tzolkin daarbij heel behulpzaam. De eerste sleutel daarvoor reik ik je graag aan. De afgelopen jaren heb ik zoveel moois geleerd en ontdekt in de Tzolkin. Ik voel dat het tijd is om naast alles wat ik onderneem om jou te leren hoe je zelf met de Tzolkin werkt, mijn ervaring en ontdekkingen om te zetten in nog concretere aanwijzingen en ondersteuning op je pad.

Hoe jij in 2019 vanuit de Tzolkin wordt ondersteund om je eigen plek in te nemen, kun je lezen op de website. KLIK HIER EN SELECTEER HET LEVENSPAD WAARIN JE BENT GEBOREN. Weet je niet in welk levenspad je bent geboren, je berekent het eenvoudig met de calculator op de homepage van www.mayawijsheid.nl

Fijne MAANdag!
Elvira van Rijn

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

5 reacties op "De volle bloedmaan van 21 januari en de Tzolkin jaarenergie van 2019"

Gravatar
ronnie couwenberg
dankjewel Yolanda voor je reactie,ik citeer de kracht van het ego zal nog weinig bestaan,
helaas moet ik ondervinden in dit door GOD verlaten dorp dat het gezamenlijke ego
van de dorpelingen hard terugslaat naar mij als vrijwel enige vreemdeling (in AMSTERDAM geboren in de hongerwinter)
dus we zijn er nog lang niet...
de waarheid staat op en het hart wijst aan,
mooie toekomstdroom,
aan het eind van dit aquarius tijdperk ?toch bedankt voor je verwoording van de goede intenties...
 

Gravatar
Jolanda
Een niewe energie komt aan.
Nu is de tijd om op te staan .
Dit gaat vanzelf door de bloedmaan.
De orginele blauwdruk van ons eigen,
Zal niet langer toeziend zwijgen.
De waarheid staat op en het hart wijst aan.
De kracht van het ego zal weinig nog bestaan.
Wie nog in de angst van het ego wil verblijven,
Zal het dit jaar steeds moeilijkerkrijg en.
Sla slechts gade , leun achterover en weet dat alles gaat zoals het gaat........
Hoor je stem!,! Het is God die praat

 

Gravatar
ronnie couwenberg
dankje wel, ik herken heel veel in deze rode maan energie,ik heb haar niet gezien maar wel gevoeld...
klopt helemaal hoe je het beschrijft,de fase waarin ik nu verkeer,
en ik las dit pas 21 januari s avonds laat...
 

Gravatar
Ank
Dank je Elvira je legt het zo helder en duidelijk uit, want ik vind deze materie gecompliceerd. Je hebt het over toon 3 en toon 10. Dat is me niet altijd duidelijk. De rest wel. Groet Ank  

Gravatar
Elvira van Rijn
Dag Ank, dit blog wordt gelezen door beginners op het pad van de Tzolkin en meer gevorderden. Ieder haalt er het zijne uit. Gelukkig is de Tzolkin net als de mens en het leven niet altijd eenvoudig te doorgronden maar van een prachtige schoonheid als je er iets meer in verdiept :-)  

Plaats een reactie