7 februari - 30 maart een intense periode en hulp om je eigen plek in te nemen

Vanaf donderdag 7 februari krijg je 52 dagen lang geweldige kansen voor transformatie. Alles wat je nodig hebt om jouw eigen plek in te nemen word je aangereikt in het Rode Slang, Witte Spiegel, Blauwe Aap en Geel Zaad levenspad. Deze paden helpen je het verleden loslaten, opnieuw afstemmen op jezelf en een nieuwe toekomst omarmen.

Oude patronen en diepere lagen

We beginnen donderdag 7 februari met het Rode Slang pad, een intens pad met 10 portaaldagen. Deze dagen zijn de sluiers dun en is de energie intens. De dagenergie maakt patronen en overtuigingen bewust die jou onbewust weerhouden om je eigen plek in te nemen. Soms weet je met je hoofd en je gevoel allang wat je wilt, maar toch doe je het niet. Dat komt doordat op diepere lagen die oude patronen nog werkzaam zijn in je lichaam. Onbewust word je op celniveau aangestuurd om het oude te blijven doen. De energie van het Rode Slang levenspad maakt los wat jou nog weerhoudt om daadwerkelijk je eigen plek in te nemen. De kunst is van een afstand naar jezelf te kijken en met je bewustzijn de patronen te doorbreken.

Weten wie je bent

In mijn boek Maya wijsheid voor je levensreis citeer ik arts Richard de Leth die is geboren in het Rode Slang levenspad. Hij heeft als arts zijn focus gelegd op gezondheid in plaats van ziekte en beschrijft heel helder waar het om gaat: “Het is belangrijk om te weten wie je bent. Dit is belangrijk om je eigen weg te kunnen vinden. Veel mensen lopen nog aan de hand van hun vader of moeder. Wie je bent kan uit jezelf voortkomen, maar ook van buitenaf. Dit wordt een interne of externe identiteitslocus genoemd. Weten wie je bent bepaalt welke dingen je doet en niet doet. Welke zaken goed voelen en welke niet.”

Opnieuw je grenzen afbakenen

Om te weten hoe jij jouw eigen plek kunt innemen in het leven, word je in het Rode Slang levenspad ondersteund om vanuit een diepere laag je grenzen te bepalen. Die diepere laag wordt vooral in de poortdagen aangeraakt. De Leth zegt: “Je diepere laag geeft richting aan wat jij wilt. Jezelf zijn zorgt voor vrijheid. Je bent geen speelbal meer van je omgeving. Je kan ook anders naar jezelf gaan kijken. Dit heeft invloed op de manier waarop je jezelf wilt voeden, hoe je met jezelf omgaat en hoe je wilt dat anderen met jou omgaan. Je staat in jouw eigen kracht en kent je mogelijkheden en grenzen.”

Afstemmen op jezelf en de toekomst omarmen

De twee paden die volgen bevinden zich grotendeels in de middenkolom van de Tzolkin. In dit midden kun je niets anders dan afstemmen op hier, nu en jezelf. Deze periode krijg je de kans om achter te laten wat niet bij je past en te omarmen wie je werkelijk bent zodat je onbevangen de toekomst tegemoet kunt. Dan volgt het Geel Zaad pad met weer tien poortdagen en nieuwe downloads, dit keer gericht op de toekomst. Je krijgen nieuwe kansen aangereikt om jouw toekomst vorm te geven en te gaan voor datgene wat het beste past bij wat jij wilt doen en leren.

Ondersteun jezelf in het proces

Met alle energetische verschuivingen is het waanzinnig belangrijk om bewust te leven. Juist nu gaan oude patronen en emoties opspelen. Niet om jou te blokkeren, maar om je te helpen je ervan te bevrijden. De Tzolkin kalender helpt je je hulpbronnen te activeren en je valkuilen te herkennen. Ik geef je graag extra handvatten om deze periode optimaal te profiteren van alle mooie kansen en mogelijkheden die je worden aangereikt in de energie.

1. Volg de dagenergie

Op de website en in de gratis Maya wijsheid app vind je dagelijks een korte omschrijving van de dagenergie. Lees deze aan het begin of aan het eind van de dag zodat je meer afgestemd raakt op samenwerken met de kosmos en met de stroom mee zwemmen.

In het boek Maya wijsheid voor je levensreis vind je extra uitleg van de dagenergie aan de hand van citaten van auteurs die zijn geboren in het desbetreffende levenspad. Zij weten als geen ander hoe het werkt met de energie van deze paden en reiken je voorbeelden en tips aan om de energie dag voor dag op een dieper niveau te begrijpen en leven.

2. Volg een online cursus

Er zijn drie online cursussen die je helpen om bewust te leven met de dagenergie en de levenspaden. De sterren geven het niveau aan en de volgorde. Werk stap voor stap: één cursus tegelijk en start op je eigen niveau. Dan haal je er het meeste uit.

Cursus met de dagenenergie : volg de vier paden in het hart van de kalender. Voor wie de dagenergie volgt maar er meer verbinding mee wil maken. Je krijgt dagelijks extra info, praktische tips en opdrachtjes om van de dagenergie te profiteren.

 ‘De reis van je leven’ met individuele begeleiding ✮✮: je hebt de online cursus met de dagenergie al gevolgd of bent op een andere manier vertrouwd met de vier paden. Deze online begeleiding geeft een persoonlijke verdieping waarin je gaat ervaren wat deze vier paden jou persoonlijk te brengen hebben gezien jouw geboortedatum.

Verdiepingscursus met een pad naar keuze en individuele begeleiding ✮✮: In deze cursus ontdek je op een dieper niveau hoe het creatieproces voor jou werkt aan de hand van alle Tzolkintellingen. Een cursus voor meer gevorderden. Je bent vertrouwd met de dagenergie en met het pad van je keuze zodat je daadwerkelijk kunt verdiepen.

3. Volg een live workshop of programma

Waar gelijkgestemden samenkomen, delen en verbinden gebeuren onverwachte wonderen. Voel je je geroepen, meld je dan aan voor:

- 27 februari workshop Afstemmen op je eigen wijsheid : Een ochtend om stil te staan bij jezelf en je eigen plek in te nemen, zodat oude patronen en verhalen hun kracht verliezen. De dagenergie ondersteunt daarbij perfect: Rode Slang toon 8 van het Witte Spiegelpad in de middenkolom. LEES MEER

- 3 april - 6 november: Jaarprogramma 'Je eigen plek innemen' ✮✮. Eén Tzolkinronde lang, zes bijeenkomsten van een dag en individuele begeleiding ga je bewust jouw nieuwe plek innemen en ernaar leven. Een programma waarin jij de brug slaat van wie je was naar wie je wilt zijn. LEES MEER

Heb je last van keuzestress? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me gerust je vraag en geboortedatum, dan help ik je kiezen uit het aanbod.

Ik wens je een mooie tijd toe en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Elvira van Rijn

 

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

3 reacties op "7 februari - 30 maart een intense periode en hulp om je eigen plek in te nemen"

Gravatar
John Muller
Zo fijn dit!

Spirituele groet

John
 

Gravatar
Dorus
Ik verheug me op het komende blok van 52 dagen vanaf de 7de feb, ik werd het afgelopen blok, van 17 december tot en met morgen, getroffen door een kwaal, zeg maar in het hemel-brug-storm-mens blokje, waardoor ik rust moet nemen, waar ik erg van hou, maar waarin ik ook zeer met mezelf geconfronteerd werd en nog word omdat we zo in een lekker flink doen en ziek zijn is niet hipmaatschappij leven. Van de mayawijsheid leer ik keer op keer om dicht bij jezelf te blijven, je te weren tegen negatieve energieën en passieve agressie van mensen. We zijn natuurlijk ook mensen van vlees en bloed, we zijn geen heiligen, maar je merkt soms ook terwijl ik nu heerlijk van me aan het af tikken ben, dat zwijgen toch vaak goud is. Strijk niet teveel tegen de haren in, maar aai en koester inderdaad vandaag blauwe nacht, dat je een uniek kind van de schepping bent,. Im lakech, x DORUS
 

Gravatar
nele de vriendt
Dag Elvira,

om de dagenergie te volgen: hoeveel betaal ik er voor?

Gr.

Nele
 

Plaats een reactie