Energie update Witte Spiegel levenspad 20 februari - 4 maart 2019

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad heeft je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je passie de ruimte te geven. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit?

Sommige patronen zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Ze hebben nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is. En daarbij word je geholpen in het Witte Spiegel pad. Het gaat erom dat je trouw blijft aan je nieuwe jij als zich iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

Vrede sluiten met het verleden

Witte Spiegel, reflecteert alle kanten op. Kijk maar daar de afbeelding van het zegel. De spiegel brengt je in het brandpunt van verleden en toekomst, hemel en aarde. De enige plek waar jij jezelf echt kunt ontmoeten. In het Witte Spiegel levenspad gaan we op zaterdag 23 februari de middenkolom van de Tzolkin in. Dan breekt een periode aan waarin we tussen het verleden en de toekomst in staan: in het hier en nu.
In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast, vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor je hart en ziel.

Je nieuwe jij blijven

Je nieuwe jij, die zich in het Rode Slang levenspad al heeft aangekondigd mag je nu vrijuit laten dromen over de toekomst. Je nieuwe jij laat zich namelijk niet beknotten door in het verleden aangeleerde gewoonten en schijnbare verplichtingen. Verplichtingen kunnen soms heel ver terug gaan. Zo kun je zelfs trouw zijn aan een patroon dat is ontstaan in eerdere generaties. Dat kan heel verwarrend kan zijn: je blijft zoeken naar het waarom van je gedrag, terwijl je daardoor juist vasthoudt aan het patroon dat je wilt loslaten. Het patroon laat jou los als jij in het hier en nu jouw eigen plek inneemt, je eigen dromen droomt en je ernaar gedraagt.

Omgaan met hardnekkige patronen

Hardnekkige patronen zijn meestal de meest onwelkome gasten in je leven. Van die gasten die je het liefst meteen de deur wijst en zo snel mogelijk vergeet. Toch is het een gemiste kans om zo met ze om te gaan. Drie tips die mij enorm helpen:

TIP 1: Verwelkom het verleden

Verwelkom het verleden als het zich aandient. Ook al ben jij er klaar mee, het is kennelijk nog niet klaar met jou. Je hebt het cadeau namelijk nog niet aangenomen. Als je het verleden werkelijk verwelkomt met liefde, transformeert ballast zich tot een opening naar nieuwe mogelijkheden en grote veranderingen in je leven.

TIP 2: Maak bewust contact met je hart en ziel

Als je tegen iets ouds aanloopt, is het de kunst om bewust contact te maken met je hart en ziel. Door via deze weg verbinding te maken met dat deel van jezelf dat zo graag het oude patroon in stand wil houden, kan het in liefde oplossen.

TIP 3: Profiteer van de dagenergie

De perfecte energie voor het doorbreken van oude patronen is die van 27 februari: Rode Slang toon 8 in dit Witte Spiegelpad. Deze dag ondersteunt je om in harmonie te komen met je passie en met datgene wat jou echt energie geeft zodat je hier en nu jouw eigen plek kunt innemen.

Op 27 februari profiteren we van deze mooie energie in de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' in Arnhem. We werken met dagenergie om op celniveau je nieuwe jij te activeren zodat je vrij bent om te doen wat jou energie geeft en echt bij je past. Je bent van harte welkom! En als je zelf in het Witte Spiegelpad bent geboren of jarig bent geweest is deze workshop natuurlijk een extra kans om over jezelf te leren. Dat geldt natuurlijk ook als je een speciale connectie hebt met Rode Slang of toon 8.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie spiegels toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

PS 1: Zelf hebben we ook nog iets hardnekkigs op te ruimen in de Maya wijsheid app: het rode rondje dat een nieuw bericht aankondigt en maar niet weg wil. Achter de schermen wordt er inmiddels hard gewerkt aan een update van de app waarin niet alleen deze bug wordt opgelost, maar ook ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. Dus graag nog even je geduld.

PS 2: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen? 

 

Integreer de dagenergie in je leven

In de online cursus met de dagenergie: e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 31 maart en gaat over de levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Witte Spiegel levenspad 20 februari - 4 maart 2019"

Gravatar
Ronald de Waal
Als ik het goed zie gaan we pas a.s. vrijdag 1 maart de middenkolom in?  

Plaats een reactie