Energie update Blauwe Aap levenspad 5 - 17 maart 2019

Het Witte Spiegel levenspad heeft je naar het hart van de Tzolkin gebracht en naar je eigen hart. Welke spiegel kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen de weg naar je hart te vinden?

Vanuit het hart van de Tolkin - de bron van creatie - gaat vandaag het Blauwe Aap levenspad start. Het pad dat jou helpt creëren in verbinding met de bron en met je ziel.

Verbinden met de bron

In het Blauwe Aap levenspad is onbevangenheid jouw voornaamste verbinding met de bron. Deze periode helpt je jouw onbevangenheid te (her)ontdekken en uitbreiden. Herken en erken het kind in jezelf daar waar het aandacht nodig heeft om wat voor reden dan ook. Het helpt je bewust te zijn dat je als volwassene je eigen moeder en vader kunt zijn en jezelf geven wat je nodig hebt, te beginnen met aandacht. Aandacht voor je behoeften, aandacht voor jezelf als je geraakt wordt.

Misschien ontdek je deze dagen juist waar jij het contact met je onbevangenheid bent kwijtgeraakt. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid, je familie, je moeder, je vader heb je onbewust overtuigingen en patronen overgenomen die al generaties lang zijn doorgegeven.

De cirkel is rond

Het Blauwe Aap levenspad is het pad van mijn geboorte. Het is voor mij een extra bijzondere periode dit keer omdat ik 52 wordt en voor het eerst jarig ben op mijn eigen geboortezegel en -toon Blauwe Storm toon 9. Ik schreef al eerder een blog over 52 worden. Nog even en ik kan vanuit mijn eigen ervaring vertellen hoe het is. Het is een magisch avontuur en ik kan je nu al zeggen dat het een bijzondere tijd is waarin op vele vlakken de cirkel rond komt.

Dertien tips voor creëren vanuit je ziel

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan mezelf met de Tzolkin als kompas mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van mijn levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken. De komende dertien dagen is dat extra belangrijk. Vandaag gaat namelijk de planeet Mercurius retrogade tot 28 maart. Het is een periode waarin creativiteit en dingen laten ontstaan in het hier en nu je veel meer brengen dan doelgericht plannen en structureren.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Dit soort tips kun jij voor jezelf ook maken op basis van het levenspad waarin je zelf bent geboren. Het pad van je geboorte is een soort gereedschapskist die je stap voor stap kunt omtoveren in een schatkist voor het leven.

Wil je de schatten uit jouw levenspad halen? Bestel dan je Levenspadprofiel. Je vind er geen kant en klare adviezen, maar wel aanwijzingen die je helpen ze zelf te formuleren. Meer informatie over dit handige profiel/werkboek vind je hier.

DNAfirmaties

blauwe aap

De tips hierboven zijn mijn persoonlijke interpretatie van de dagenergie en een uitvloeisel van de manier waarop de DNAfirmaties van dit pad mij raken. De DNAformaties zijn helende zinnen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 2. Gele Mens - Ik creëer

Dag 3. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 4. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 5. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 6. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 7. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 8. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 9. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 10. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 11. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 12. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 13. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je veel plezier toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 18 maart en gaat over de levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Blauwe Aap levenspad 5 - 17 maart 2019"

Gravatar
Geer
Lieve Elvira,

Ik hoop dat je een fijne 52ste verjaardag hebt gehad, afgelopen woensdag, 9 storm, mooi teken, hetzelfde als Salvador Sobral die 2 jaar geleden het door mij zo geliefde Eurovisiesongfe stival won, ik werd 52 in 2015, ik weet dat ik vroeger (nog niets wetende van Mayawijsheid), tegen mijn hospita zei, ik denk niet dat ik oud word, ik denk 52, ik was toen 22 en dat is best veilig als je weet dat je nog 30 jaar te gaan hebt toch ?? Enfin in het voorjaar van 2015 had ik een consult bij een Mayacollega van je en vertelde dat verhaal, zij zei toen, je wordt opnieuw geboren als je 52 wordt ! Mooi hè..
Het was wel een bijzondere dag toen, 9 juni, mijn moeder zaliger begeleidde we (mijn partner en ik) naar het ziekenhuis voor een staaroperatie, mijn partner werd tegen de avond helemaal niet lekker (Instantgriepje ). Dus het was een dag met wat medische perikelen, maar ik voel wel dat je steeds meer tot de kern komt, mijn moeder is vorig jaar overleden, het is ook een leeftijd dat veel mensen halfwees of wees worden, zo word je automatisch weer meer kind, maar je moet het nu zelf doen, de lijfelijke aanwezigheid van pap en mam is weg, maar ze fluisteren nu vanuit de andere wereld, doe het maar op je eigen manier, het is goed, fijn dat het gisteren ook rode draak was, (ik ben mijn eigen moeder), en vandaag witte wind (ik ben mijn eigen vader) en dat op het einde van het blauwe aapwavespell, voel je als een kind, speels, geen gedoe... Lieve Elvira, bedankt nogmaals voor je wijsheid en iedereen nog een mooie witte winddag vandaag..... xg
 

Plaats een reactie