31 maart - 21 mei: Tijd om te landen op je eigen plek

Het eerste kwartaal van 2019 is bijna afgelopen. Nog steeds word je door de jaarenergie - Gele Ster toon 3 - in beweging gebracht om je eigen plek in te nemen zodat je dienstbaar kunt zijn en stralen met al je talenten en kwaliteiten. Een intense perode van vier paden in het hart van de Tzolkin van 7 februari tot 30 maart is bijna ten einde. Nu breekt er een nieuwe periode aan waarin alles voor handen is om te landen op je eigen plek.
 

Het intense midden heeft zijn werk gedaan

De afgelopen vier paden gingen we dwars door de middenkolom, terug naar de bron en vandaaruit weer de toekomst tegemoet. Ondersteund door twintig poortdagen aan weerszijden van de middenkolom ontving je energie om te vernieuwen zodat je (nog meer) je eigen plek kunt gaan innemen. Zelfs als het lijkt op het omgekeerde - alsof je van je plek af bent geduwd - kun je erop vertrouwen dat dat zo is. Er is zoveel gebeurd dat het haast niet te bevatten is en dat hoeft ook nog niet. Alles wat zich heeft afgespeeld in jezelf en om je heen was bedoeld om:

  • oude patronen en diepere lagen aan te raken
  • (weer) te weten wie je bent
  • opnieuw af te stemmen op jezelf en je grenzen
  • de toekomst te omarmen.

Neem tijd om te landen

Je mag nu alle innerlijke en uiterlijke verschuivingen de tijd geven, zodat rustig aan duidelijk kan worden wat er allemaal is gebeurd en hoe zich dat gaat vertalen in jezelf en om je heen. De volgende periode van vier paden (52 dagen) is een periode van rijpen. Het is niet de bedoeling dat je gaat zitten wachten, maar wel dat je ruimte maakt voor alles wat nodig is om je nieuwe zelf te aarden, je ziel aan het woord te laten, je dromen te leven en afgestemd te zijn op je hoger zelf.

De volgende periode van 52 dagen loopt van 31 maart tot 21 mei. Daarin ontang je energie in de paden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Dag 52 is een bijzondere dag: Gele Ster toon 13. De jaarenergie toon 3 heeft hier de potentie om tot manifestatie te komen met de energie van toon 10 (manifestatie) erbij opgeteld. Het is tijd om volledig aanwezig te zijn, jouw eigen plek in te nemen zodat je er voluit van kunt genieten. Zo ben je daadwerkelijk dienstbaar. Misschien is het nog even wennen, maar dat is hoe het werkt.

Ondersteun jezelf in het landingsproces

Na alle energetische verschuivingen is het waanzinnig belangrijk om bewust te leven zodat je nieuwe zelf de ruimte krijgt voor een zachte landing. Wat er precies voor nodig is om deze landing te maken, verschilt per persoon. Voor de een geldt dat het nodig is om actie te ondernemen, voor de ander is het juist tijd voor rust. De Tzolkin kalender helpt je om in de flow te blijven, de signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je verder brengt.

Ik geef je graag extra handvatten om deze periode in een heel nieuwe flow terecht te komen. Een flow die voorbij gaat aan je denken, waarin je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien.

1. Volg de dagenergie

Op de website en in de gratis Maya wijsheid app vind je dagelijks een korte omschrijving van de dagenergie. Lees deze aan het begin of aan het eind van de dag zodat je meer afgestemd raakt op samenwerken met de kosmos en met de stroom mee zwemmen.

In het boek Maya wijsheid voor je levensreis vind je extra uitleg van de dagenergie aan de hand van citaten van auteurs die zijn geboren in het desbetreffende levenspad. Zij weten als geen ander hoe het werkt met de energie van deze paden en reiken je voorbeelden en tips aan om de energie dag voor dag op een dieper niveau te begrijpen en leven.

2. Volg een online cursus

Er zijn verschillende online cursussen die je helpen om bewust te leven met de dagenergie en de levenspaden. Doen één cursus tegelijk en start op je eigen niveau. Dan haal je er het meeste uit.

Cursus met de dagenenergie : volg de vier paden van 31 maart tot 21 mei op weg naar Gele Ster toon 13: je eigen plek. Volg je de dagenergie al op de app maar wil je er meer verbinding mee wil maken. Dan brengen de dagelijkse extra info, praktische tips en opdrachtjes verdieping en extra handvatten om van de dagenergie te profiteren.

Verdiepingscursus met een pad naar keuze en individuele begeleiding ✮✮: In deze cursus ontdek je op een dieper niveau hoe het creatieproces voor jou werkt en doorloopt één pad in alle Tzolkintellingen. Een cursus voor meer gevorderden. Je bent vertrouwd met de dagenergie en met het pad van je keuze zodat je daadwerkelijk kunt verdiepen. Je volgt dit pad dus voor een langere periode dan alleen in de Dreamspell telling en ontdekt hoe dit pad je in de andere tellingen verder helpt met jouw intenties.

  • 31 maart - 30 mei: Rode Aarde pad
  • 13 april - 12 juni: Witte Hond pad
  • 26 april - 25 juni: Blauwe Nacht pad
  • 9 mei - 8 juli: Gele Krijger pad

NAAR HET OVERZICHT VAN ONLINE PROGRAMMA'S

3. Volg een live workshop of programma

Waar gelijkgestemden samenkomen, delen en verbinden gebeuren onverwachte wonderen. Voel je je geroepen, meld je dan aan voor:

17 april workshop Afstemmen op je eigen wijsheid : Een ochtend om stil te staan bij jezelf, het pad van je ziel en het weten van je hart. De dagenergie ondersteunt daarbij perfect: Witte Tovenaar toon 5 van het Witte HondpadLEES MEER

- 'Je eigen plek innemen' EXTRA GROEP ✮✮. De groep die op 3 april start met het programma 'Je eigen plek innemen', was binnen de kortste keren volgeboekt. Daarom start er dit najaar een tweede groep als we precies een Tzolkinronde in het nieuwe jaar hebben doorlopen. Een programma van zes bijeenkomsten en individuele begeleiding waarin jij de brug slaat van wie je was naar wie je wilt zijn. Je kunt nu al beginnen met de voorbereiding voor dit mooie programma en jezelf gereed maken voor de eerste bijeenkomst op 20 september in het jaarpad van 2019, het Witte Wereldoverbruggerpad. LEES MEER

Heb je last van keuzestress? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me gerust je vraag en geboortedatum, dan help ik je kiezen uit het aanbod.

Ik wens je een mooie landing toe en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

 

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "31 maart - 21 mei: Tijd om te landen op je eigen plek"

Plaats een reactie