Energie update Gele Krijger levenspad 9 - 21 mei 2019

Hoe is het je vergaan in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je je dromen gevonden en lukte het om ze voor waar te houden, te geloven dat alles mogelijk is?
Nu is het moment gekomen om in het Gele Krijgerpad je dromen daadwerkelijk te gaan doen. De kunst is om vastberaden en doelgericht te blijven, datgene te doen wat jij innerlijk weet dat daarbij past.

Op weg naar een zachte landing

De energie van het Gele Krijgerpad helpt je nu in de laatste fase van een periode van 52 dagen om een zachte landing te maken op je eigen plek. Aan het eind van het Gele Krijger pad, wacht Gele Ster toon 13 je op voor deze landing. Dit is de plek van waaruit jouw dromen daadwerkelijk tot leven kunnen komen.

Elke stap is er één

Zelfs als je niet precies weet waar jouw plek is, kun je er komen.Iedere kleine stap richting je droom brengt je dichter bij jouw eigen plek. Zo'n stap kan nieuwe inspiratie geven maar kan ook onvermoede angsten losmaken. Als dat gebeurt, hoe ga je daar dan mee om?

Het enige wat nodig is, is dat je je angst accepteert zonder er daadwerkelijk naar te handelen. Want dat is een oude weg. Vanuit angst en onzekerheid richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding. Je stemt je handelen af op want anderen denken te weten dat goed voor je is om zo meer zekerheid te krijgen. En precies daar begin je van je eigen pad af te wijken. Je leeft het verhaal van een ander en daardoor verliezen jullie allebei aan kracht.

Vertikaal afstemmen

Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf en alle helpers in de onzichtbare wereld. Zo kun je angst bij de hand nemen en met twee benen op je eigen plek te gaan staan. Het Gele Krijger levenspad helpt je deze weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Afstemmen op jezelf

Gele Krijger gaat over het volgen van je innerlijke autoriteit. Het is soms een hele klus om de ruis in je hoofd uit te schakelen en te weten welke autoriteit daar nu eigenlijk aan het woord is. De Tzolkin reikt je een brug aan die je dichter bij jezelf brengt en je rechtstreeks verbindt met jouw eigen wijsheid.

Die brug sla je in de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' op 19 juni. En op 21 juni bij de speciale themaworkshop 'Afstemmen op je eigen zaak' voor zzp-ers. HIER LEES JE ER MEER OVER.

DNAfirmaties

gele krijger

Dag 1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Dag 12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je de wijsheid en het lef toe om je dromen te doen! En natuurlijk een zachte landing op je eigen plek.

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start 22 mei en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

 

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Krijger levenspad 9 - 21 mei 2019"

Plaats een reactie