Energie update Witte Wind levenspad 4 - 16 juni 2019: Met hart en ziel doen wat bij je past

Het Rode Maan levenspad hielp je de afgelopen periode herinneren aan wie je werkelijk bent en nam je mee in de flow. Hoe hebben de afgelopen dagen jou dichter bij je nieuwe zelf gebracht?

Voor mij was het een grillig pad. In de stroom kwam ik mijn nieuwe én oude zelf tegen. Oude verhalen over mijzelf en het leven kwamen omhoog uit de onderstroom zodat ik ze kon laten wegspoelen, soms met tranen maar meestal was een frisse duik in het zwembad of warme douche genoeg om te onthechten van die oude verhalen.

Met de energie van het Witte Windpad kun je van 4 tot 16 juni een frisse wind van verandering laten waaien in je leven.

Met hart en ziel je eigen plek innemen

We zijn alweer bijna op de helft van 2019: het jaar van je eigen plek innemen. Het Witte Wind pad helpt je om af te stemmen op waar je nu staat en waar je heen wilt: de brug te slaan tussen wie je was en wie je wilt zijn. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer je werkelijk kunt doen wat het beste bij jou past (en dat is niet altijd waar je goed in bent geworden of waarvoor je bent opgeleid).

Inspiratie ontvangen

Witte Wind is het zegel van inspiratie en bezieling. Lief zijn voor jezelf helpt je om jezelf daarvoor te openen: doen wat je hart en ziel blij maakt, aandacht geven aan al die dingen die we in onze maatschappij al op jonge leeftijd afleren.
Al die lichtheid legt misschien ook lagen in jezelf bloot die nog niet mee durven varen op de stroom van spelen en genieten. Als je daarover telkens helemaal eerlijk en mild bent naar jezelf en het er laat zijn, kom je vanzelf weer in een laag van lichtheid en genieten terecht. Ook daarmee kun je omgaan op een lichte manier.

Afstemmen op jezelf

De Tzolkin helpt je om af te stemmen op jezelf, zodat je met hart en ziel kunt doen wat bij jou past in plaats van wat je hebt aangeleerd en aangepast om te overleven. Deze zomer bied ik verschillende activiteiten aan die jou dichter bij jezelf en je eigen plek brengen. Het is mijn favoriete workshopseizoen omdat we ook lekker buiten kunnen zijn en de natuur gebruiken als inspiratiebron.

Doe in juni, juli of augustus mee aan een van de (thema)workshops 'Afstemmen op...' of gun jezelf een vierdaagse zomerretraite om jouw Sleutels voor persoonlijk leiderschap te activeren.

Een van de schaduwkanten van Witte Wind is twijfelen. Wil je graag deelnemen aan een workshop maar twijfel je over je keuze? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je geboortedatum en telefoonnummer. Dan maken we een afspraak en bel ik je binnenkort.

DNAfirmaties

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een periode vol inspiratie en bezieling toe!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 13 juli op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Witte Wind levenspad 4 - 16 juni 2019: Met hart en ziel doen wat bij je past"

Plaats een reactie