Energie update Blauwe Nacht levenspad 11 - 23 januari 2020: Ruimte maken voor je dromen

Lukte het om trouw te blijven aan jezelf in het Witte Hond levenspad en je hart en ziel aan het woord te laten?

Leven met hart en ziel is geen doel maar een dagelijkse oefening waar je in 2020 vanuit de kalender extra ondersteuning bij krijgt. Met het Witte Hond levenspad als jaarpad mogen we daarover veel leren en afleren. Ik heb heel duidelijk gemerkt dat ik elke keer werd teruggefloten als ik niet handelde in overeenstemming met mijn eigen hart en ziel, niet trouw was aan mijzelf. In het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat kunnen we daar weer een volgende stap mee maken.

Wereld van mogelijkheden

Ook al gaan de dagen lengen, het is nog steeds winter en Blauwe Nacht helpt ons nog een tijdje te verblijven in de binnenwereld. Daar in jouw binnenwereld kun je contact maken met de droomwereld waarin alle mogelijkheden nog open liggen. Alles kan! Deze dertien dagen ontvang je energie om deze droomwereld te verkennen. Stilte is de sleutel om toegang te krijgen tot deze wereld. Durf je je dromen voor mogelijk te houden?

Blauwe Nacht staat ook symbool voor je huis, letterlijk als de plek waar je woont maar ook figuurlijk: de plek waar je ziel woont. Blauwe Nacht helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden.

Ruimte maken voor je dromen

Je binnenwereld is ook de plek waar je vervelende ervaringen opbergt als je ze niet kunt of wilt aanzien. Onrust is een aanwijzing dat het tijd is om dat alsnog te doen. Als je merkt dat het helemaal niet stil is van binnen, dan is het tijd om op te ruimen zodat je ziel weer ruimte krijgt om in jouw lichaam te wonen.

Onrust nodigt je uit, laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen en ze delen met anderen. Want dat is de eerste stap om ze daadwerkelijk waar te maken!

In de Maya wijsheid workshops krijg je praktische handvatten aangereikt om meer afgestemd te raken op je hart en ziel en ruimte te maken voor datgene wat jij met hart en ziel doet. In februari ben je van harte welkom bij:

  • 19 februari: Afstemmen op je eigen wijsheidmet de dagenergie Witte Wind toon 1. Is de Tzolkin helemaal nieuw voor je, dan is dit een mooie ochtend om kennis te maken met de kalender en antwoorden te vinden op een vraag die voor jou op dit moment speelt. Er is nog 1 plek vrij.
  • 23 februari: Afstemmen op je potentieel met je eigen geboortedatum en levenspad op 23 februari. In deze workshop leer je hoe je de Tzolkin op een praktische manier kunt gebruiken om inzicht te krijgen in jezelf en anderen aan de hand van je geboortedag en levenspad in de Tzolkin.

Je kunt deze workshops los van elkaar volgen of gecombineerd. Meld je je aan voor beide, dan ontvang je dit keer 10 euro korting op het totaalbedrag.

DNAfirmaties Blauwe Nacht levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe nacht

Dag 1. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 2. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 3. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 4. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 5. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 6. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 7. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 8. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 9. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 10. Gele Mens - Ik creëer

Dag 11. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 12. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 13. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je overvloedige dromen toe!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

  

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start 6 februari en gaat over de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Elvira van Rijn

Dagenergie

29 september 2020

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

3 reacties op "Energie update Blauwe Nacht levenspad 11 - 23 januari 2020: Ruimte maken voor je dromen"

Gravatar
Elvira
Lieve Angela,
Soms zit het leven echt niet mee. Delen van je verhaal kan enorm helpen. Al is het maar om te weten dat je niet alleen bent. Als je lid bent van Facebook raad ik je aan om lid te worden van de groep Sisters! Daar zul je ongetwijfeld steun en gehoor vinden. Lieve groet, Elvira
 

Gravatar
Angela
Ben zo verdrietig en verslagen. Heb geen dromen meer.......We kochten een huis met land erbij om een kinderboerderij te beginnen en nog voor we helemaal klaar waren moest ik alles weer wegdoen, incl. de dieren........Moest aan mijn darm geopereerd worden en mag niet meer zwaar tillen enz. Weg droom, weg toekomstplannen ........Sinds die tijd ben ik van alles aan het proberen, maar niks werkt. Ben een jaar gescheiden geweest van mijn man en toen ik weet terug kwam was ik zo blij, maar dat duurde maar even. Kwam er achter dat hij mij bedroog, in die tijd dat ik struggelde met mijn gezondheid en het wegdoen van mijn dieren.........Nu gisteren was ik erg ziek, heb afkickproblemen van Tramadol, ga nu een andere pijnstiller gebruiken, maar o, wat een ellende.......en wie laat me weer in de steek? Juist! Ik moet echt weg hier, al is het tussen 6 plankjes, maar hier kan ik niet meer blijven, zo'n negatieve energie hangt hier.....Heb geen geld meer, dat is opgegaan tijdens de scheiding in 2018............Weet het echt niet meer.........  

Gravatar
arie
hoi angela

ik voel je verdriet en stuur je wat energie.
je bent niet alleen.

lfs arie
 

Plaats een reactie