Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020: Verras je Valentijn

Het is nog maar februari en er is al zoveel gebeurd dit jaar. Kun jij ook haast niet geloven dat 2020 pas zes weken oud is? We kunnen niet voorspellen wat er verder zal gebeuren dit jaar, maar wel uit de kalender aflezen welke energie meewerkt bij onze plannen, relaties en creaties. Je kunt meesurfen op een krachtige liefdevolle energie die jou helpt om helemaal jezelf te zijn en te doen waarvoor je bent gekomen.

Dit jaar schreef ik voor het eerst een e-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020. Daarin vind je naast uitleg over de jaarenergie van 2020 ook een horoscoop voor alle 20 levenspaden van de Dreamspel Tzolkin. Je kunt daar niet alleen voor jezelf maar ook voor je geliefden, collega's, buren, familieleden opzoeken hoe zij ondersteund worden door de jaarenergie.

Ik heb een Valentijnscadeau voor jou en al je geliefden. En jij kunt helpen om het cadeau te verspreiden.

Een lichtje voor iedereen

We beleven momenteel pittige tijden. Er is veel onrust en die lijkt alleen maar toe te nemen. Veel mensen vragen zich af wanneer het nu eens klaar is met alle turbulentie. Ze hebben het moeilijk met zichzelf, met hun werk, huisvesting, financiën, gezondheid, relatie en vaak speelt er meer tegelijk.

e book jaarenergie kopieHet is mijn droom om met dit e-boek een lichtje te laten schijnen in het leven van heel veel mensen. Om ze een hart onder de riem te steken, een positieve impuls te geven. En jij kunt daarbij helpen. Allereerst door het e-boek voor jezelf te bestellen. Een Valentijnscadeau voor jezelf, want zelfliefde is een belangrijk thema in 2020. Vervolgens door op een bijzondere manier jouw geliefden een bijzondere persoonlijk boodschap uit het e-boek te sturen.

Valentijnsdag hart onder de riem dag

2020 is het jaar van de vriendschap, loyaliteit, mededogen. Het jaar is begonnen in het Witte Hond levenspad en dat is het pad van de zielemaatjes, de verwanten op je pad. We hebben elkaar in deze roerige tijden hard nodig. De warmte, aandacht en begrip van je omgeving zijn goud waard. Veel meer mensen dan je misschien denkt, hunkeren naar een lichtje op hun pad. Ook als hun leven schijnbaar van een leiden dakje gaat. En dat lichtje ben jij.

Laten we elkaar op Valentijnsdag

een hart onder de riem steken.

Hoe werkt het?

Hoe zou het zijn als je op 14 februari Valentijnsdag een spraakberichtje toegestuurd krijgt via Whats' app of op een andere manier. Hoe zou het zijn als je de stem hoort van een lieve vriend, vriendin, collega of familielid die zegt:

'Lieve ... op deze Valentijnsdag wil ik je een positieve boodschap meegeven.

Jou vertellen hoe jij geholpen en ondersteund wordt in 2020.

Je laten weten dat je gedragen wordt door iets wat veel groter is.

Dat je precies goed bent zoals je bent.

En dat je het precies goed doet zoals je het doet.'

De tekst die dan volgt, kun je voorlezen uit het e-boek. De kracht van het gesproken woord is enorm. Ons DNA bestaat uit dezelfde bouwstenen als taal. Gesproken woorden resoneren daarom met iedere cel van je lichaam. De Levenspadhoroscopen zijn een herinnering voor ieders DNA aan moeiteloosheid en flow en werken helend en bekrachtigend.

Het enige wat je nodig hebt voor dit bijzondere cadeau is de geboortedatum van degene die je wilt verrassen. Voor alle 20 levenspaden is er een aparte jaarhoroscoop. Met de calculator op deze website of in de gratis Maya wijsheid app vind je gemakkelijk het levenspad waarin jouw Valentijn is geboren. (Let op dat de app staat ingesteld op de Dreamspell telling.) En ik weet dat mensen die werken met de Maya wijsheid heel handig zijn in het achterhalen van geboortedata. Een beetje creativiteit doet wonderen ;-)

Mijn Valentijnscadeau voor jou

Tot en met 14 februari kun je het e-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020 bestellen met 5 euro korting. Je betaalt dan geen 27,- maar 22,-.

Gebruik bij je bestelling de kortingscode VALENTIJN.

Spread the light! Ik wens je liefde en vriendschap toe. Geef het aan jezelf, dan kun je het vervolgens doorgeven aan heel veel anderen.

Elvira van Rijn

Dagenergie

31 mei 2020

Blauwe Nacht
Blauwe Nacht

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020: Verras je Valentijn"

Plaats een reactie