30 maart - 20 mei 2020: Tijd voor een nieuw begin

Het is lente! De lucht is blauwer dan blauw en in de natuur komt nieuw leven tevoorschijn. Alles is in beweging. En hoe is het met jou? Triggert het Coronavirus jouw vertrouwen en creativiteit of hebben emoties en zorgen je in de greep?

Wat het ook is dat er speelt in je leven. Weet dat je precies bent waar je moet zijn en dat je uit elke omstandigheid de kracht kunt halen om te groeien. Zelfs als je nu nog geen idee hebt hoe. 

We bevinden ons collectief in een grote omwenteling. De komende 52 dagen gaan we door de poort van de ene naar de andere Tzolkin cyclus. Ik reik je graag weer de nodige handvatten aan voor de komende periode. Ze helpen je om:

  • de rust te bewaren in tijden van onzekerheid.
  • dicht bij jezelf te blijven nu er zoveel onrust is.
  • een nieuwe start te maken.

Vertrouwen op het leven

Ook al lijkt het helemaal geen tijd voor een nieuwe start, op 30 maart begint er een nieuwe Tzolkinronde waarvan de eerste periode van vier levenspaden je helpt om vanuit vertrouwen je aandacht te richten op datgene wat jij graag wilt laten groeien in je leven. De energie helpt jou om vanuit je kracht stap voor stap te dealen met wat er in de wereld en in jezelf gaande is.

Allereerst is het van belang dat we accepteren dat het Coronavirus voorlopig deel zal uitmaken van ons leven. Het virus hoort erbij, de zieken horen erbij, de doden horen erbij. Ze horen allemaal bij het leven.

Naast al het leed dat het virus veroorzaakt, blijkt het ook saamhorigheid, verbinding, vrijgevigheid, schone lucht, rust en ruimte te brengen. Ook dat is een soort virus. Niet besmettelijk, wel aanstekelijk. Bij mij wekt het nieuwsgierigheid naar alle dingen die nooit mogelijk leken maar nu toch ineens kunnen. Waar gaan we naar toe met z'n allen?

Welk virus wil jij verspreiden?

Het goede nieuws is dat we alle virussen zélf verspreiden en dat we daar ook zelf keuzes in kunnen maken en verantwoordelijkheid voor nemen. Het gaat niet alleen meer om onmogelijkheden en wat je niet meer mag, maar ook om wat in deze omstandigheden juist wel mogelijk is. En het gaat om jou en wat jij doet. Welk virus wil jij verspreiden?

Er liggen ineens zoveel kansen voor vernieuwing. Alle bullshit gaat overboord en we leren het leven weer te waarderen in alle facetten. Als je die kant van het virus ook kunt zien, ga je je veiliger voelen en ben je beter in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor alle praktische problemen waarmee we te maken krijgen. Die veiligheid vind je ook door juist alles wat het Corona virus in jou triggert aan te kijken: angst, onzekerheid, twijfels. Als je het recht in de ogen kijkt, verliest het namelijk z'n grip op jou.

Versterk jezelf

Het is belangrijk dat je elke dag de plek van kracht, wijsheid, energie in jezelf opzoekt. De dagenergie en de DNAffirmaties bij de zegels helpen je daarbij. We zijn gewend om te zeggen wat we voelen, maar deze affirmaties helpen je om je DNA te vertellen hoe je je zou willen voelen, om dat gevoel in jezelf te activeren. In de online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' werk je elke dag met je DNA en versterk je jezelf.

Ik nodig je van harte uit om vanaf 30 maart mee te doen. In 52 dagen doorloop je het Rode Draakpad, het Witte Tovenaarpad, het Blauwe Handpad en het Gele Zonpad. Je ontvangt dagelijks een mail met inspiratie en houdt je eigen logboek bij met je persoonlijke affirmaties en notities. Zo vang jij de signalen op jou sterk maken en door deze moeilijke tijd heen helpen.

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten. Deelname: 47,- Lees HIER hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

We leven in een bijzondere tijd. De tijd die in de Maya profetiën genoemd is als een tijd van bewustzijnsverandering, een shift van het ene naar het andere tijdperk. Houd moed, houd vertrouwen. Wees goed voor elkaar.

Elvira van Rijn

Ps: Werk je elke dertien dagen met de DNAfirmaties bij de zegels? Dan heb ik goed nieuws voor je. Er zijn nu ook DNAfirmaties bij de dertien tonen. Je vindt ze op de tweede druk van de Maya wijsheid Creatiekaarten die onlangs is verschenen.

Aanmelden online cursus met de dagenergie

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

10 juli 2020

Blauwe Nacht
Blauwe Nacht

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "30 maart - 20 mei 2020: Tijd voor een nieuw begin"

Plaats een reactie