Maya wijsheid Paaswebinar

Vandaag wil ik je graag uitnodigen voor iets bijzonders. Ik was het al een tijdje van plan, een webinar geven, maar je weet misschien wel hoe dat gaat als je iets wilt gaan doen waarvan je nog niet helemaal weet hoe het moet. Ik schoof het voor me uit.

Het juiste moment

Ik wachtte ook af... tot het juiste moment zich aandiende. En ineens moesten we andere wegen zien te vinden om elkaar te ontmoeten. En het werd belangrijker dan ooit om in verbinding te blijven, met jezelf, met je vertrouwen, met elkaar. 

En temidden van alle onrust, alle veranderingen kwam daar ineens weer Witte Tovenaar toon 1 in beeld. Het is de dagenergie van 12 april as. eerste Paasdag. Het is dan precies een Tzolkinronde geleden dat het nieuwe zonnejaar van start ging. Deze energie reikte ons afgelopen zomer een nieuwe manier aan van ZIJN en DOEN. Niet alleen voor dit zonnejaar, maar voor de komende dertien jaren.

Nieuwe mogelijkheden

Afgelopen zomer op 25 en 26 juli kwamen we met een grote groep bijeen om de Dag Buiten de Tijd en de start van het nieuwe Zonnejaar te vieren en ervaren. Samen stemden we af op de mogelijkheden van het komend zonnejaar en de komende dertien jaar waarin we de dingen anders mogen doen dan de afgelopen dertien jaar.

Het werden twee bijzondere dagen vol lichtheid. Ondanks de verzengende hitte kwamen we tot mooie inzichten en ontdekkingen over hoe de omstandigheden van hitte en droogte ons juist hielpen om een nieuwe manier van ZIJN en DOEN vorm te geven.

Een hart vol vertrouwen

Opnieuw worden we door omstandigheden buiten onszelf gedongen om een nieuwe wegen te vinden in onszelf en buiten onszelf. Vanzelfsprekendheden mogen we opnieuw waarderen, ongezonde gewoontes moeten we loslaten. En de energie van Witte Tovenaar toon 1 helpt daarbij, maakt je ontvankelijk voor niet weten, voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen, voor het weten dat voortkomt uit de afstemming op een hart vol vertrouwen. 

Op eerste Paasdag is het zover. En daarom nodig ik jou uit om samen in een wereld vol onmogelijkheden opnieuw af te stemmen op de mogelijkheden. 

Je kunt er helemaal gratis aan deelnemen.

Tijd: 15.00 - 16.30

Heb je op eerste Paasdag iets anders te doen? Schrijf je dan toch in. Je ontvang na afloop van mij een link naar de opname van het webinar zodat je het kunt zien op een tijdstip dat jou beter past.

Na je aanmelding ontvang je een link die je toegang geeft tot het webinar.

Ik ontmoet je graag bij het webinar!

Elvira van Rijn

PS: deel dit bericht gerust met iedereen die je ook dit webinar gunt.

Dagenergie

25 juni 2022

Witte Spiegel
Witte Spiegel

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Maya wijsheid Paaswebinar"

Gravatar
Julia
Ik ontvang graag de link naar het webinar van 1e Paasdag.
Dank.
 

Plaats een reactie