Energie update Rode Hemelwandelaarpad 21 mei - 2 juni 2020: Over de schijnveiligheid van het bekende

Welke oogst heb jij ontvangen de afgelopen dertien dagen? En is het je gelukt aandacht te geven aan wat jij wilde dat verder gaat groeien de komende tijd? Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad.

Op ontdekkingsreis

Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, buiten het terrein dat jou bekend is. De omstandigheden krijgen we momenteel op een presenteerblaadje aangereikt. Niets is zeker en en zijn vele omstandigheden die ons uitdagen om anders te denken, nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Het is de kunst van elke nieuwe ervaring het mooie te zien, eenvoudigweg omdat je er hoe dan ook wijzer van wordt. Ervaringen brengen je levenswijsheid. Je ontdekt kanten van jezelf en anderen die je niet eerder kende. Dus laat je routines voor wat ze zijn en doe juist die dingen die je gewend bent op een heel andere manier of moment. Maak er een spelletje van om voor jezelf te inventariseren welke gewoontes je hebt ontwikkeld en vraag je eens af of ze je dienen of juist weerhouden om iets nieuws te leren. En... de enige manier om er echt achter te komen of er een beter alternatief is, is uitproberen. Gewoon doen!

De schijnveiligheid van het bekende

Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Dat kunnen bijvoorbeeld de veilige grenzen zijn van gewoontes, van verplichtingen of verwachtingen. We zoeken veiligheid in het bekende, in adviezen van deskundigen of anderen waarvan je hoopt dat ze meer en beter geinformeerd zijn dan jij.

Angst en onzekerheid houden je waar je bent. Willen weten hoe het scenario voor de toekomst eruit ziet, is de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen. Rode Hemelwandelaar gaat op pad zonder plan en stelt onderweg, op basis van ervaring de koers zonodig bij.

Als je die beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen. Hoe het ook loopt, weet dat je buiten je comfortzone de mooiste ontdekkingen doet, dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn.

Nieuwe ontdekkingen

De Tzolkin kan je ondersteunen om patronen te doorbreken en een nieuwe, vernieuwende kijk op jezelf en het leven te ontwikkelen. Leven en groeien met de Tzolkin maakt je lichter, positiever, bewuster en helpt je meer op je eigen potentieel en wijsheid te vertrouwen.

Op vrijdag 12 juni komen we opnieuw samen in de online Cirkel van wijsheid om met de Tzolkin als kompas op ontdekkingsreis te gaan. We werken dan met de energie van Blauwe Adelaar toon 10 in het Witte Wereldoverbruggerpad. De eerste Cirkelbijeenkomst gisteren was een groot succes. Je bent van harte welkom!

Ik wens je een mooie ontdekkingsreis toe!

Elvira van Rijn

 

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Je ontdekt daarin hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je nu nog op voor de cursus van vandaag of neem wat meer tijd om je voor te bereiden en meld je aan voor de volgende ronde die start op 12 juli.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

13 augustus 2020

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaarpad 21 mei - 2 juni 2020: Over de schijnveiligheid van het bekende"

Plaats een reactie