Energie update Geel Zaad levenspad 20 augustus - 1 september 2020: Energie om te oogsten en zaaien tegelijk

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je gereedschap voor licht leven aangereikt. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen? In de vierdaagse workshop 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' die ik deze dagen geef, werd duidelijk dat minder moeten en meer mogen heel belangrijk is en helpt om het leven lichter in plaats van zwaarder te maken.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. We gaan een nieuwe toekomst tegemoet in het Geel Zaad levenspad nu we de middenkolom van de kalender weer uit zijn.

De oogst ontvangen

Het Geel Zaad levenspad schenkt je de oogst van alles wat je hebt getransformeerd in de periode die startte met het Rode Slang levenspad op 12 juli. Je hebt een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jij nu nieuwe droomzaden kunt planten. Denk aan de talloze eikels, kastanjes en beukenootjes die straks gaan vallen. Ze vormen de rijke oogst en zijn tegelijkertijd ook weer de zaden voor nieuwe bomen: het is een oneindig doorlopende groeicyclus. Je mag dus oogsten en zaaien tegelijk.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 22 - 31 augustus. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om te groeien en bloeien. De energie helpt je helpen je door je laatste weerstanden heen te breken daar waar jij uit je jasje bent gegroeid. Net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt.

Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

Als je het rijpingsproces van je zaden wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. De online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. Deze keer is het een extra bijzondere cursus omdat de jaarenergie van 2020 erin valt: Rode Hemelwandelaar toon 4 in het Witte Hond pad. Alle reden dus om bewust de dagenergie te volgen en de tussenstand op te maken voor dit jaar! De curus start op 2 september.

Wil je het potentieel van je geboortedag en je eigen levenspad ontsluiten? Meld je dan aan voor de online workshop op zondag 13 september: Afstemmen op je potentieel. In deze workshop leg je bovendien de basis voor zelfstandig werken met de kalender en voor de training Tzolkin als kompas die dit najaar van start gaat. Wil je liever de workshop live doen? Dan kan dat op zaterdag 26 september met Maya wijsheid docent Corrie Pasman in Amersfoort.

13 Affirmaties voor groei

geel zaad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 2 september en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

29 september 2020

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Geel Zaad levenspad 20 augustus - 1 september 2020: Energie om te oogsten en zaaien tegelijk"

Plaats een reactie