2 september - 23 oktober 2020: Tijd om opnieuw te landen

Een intense perode van vier paden in het hart van de Tzolkin is bijna ten einde. Van 12 juli tot 1 september hebben we krachtige transformaties doorgemaakt. Nu breekt er een nieuwe periode van 52 dagen aan waarin je energie ontvangt om opnieuw je plek in te nemen.
 

De kracht van het intense midden

Er is sinds 12 juli zoveel gebeurd dat het haast niet te bevatten is en dat hoeft ook nog niet. Alles wat zich ook nog in deze laatste week van het Geel Zaad levenspad afspeelt in jezelf en om je heen is bedoeld om:

  • oude patronen en diepere lagen aan te raken
  • (weer) te weten wie je bent
  • opnieuw af te stemmen op jezelf en je grenzen
  • de toekomst te omarmen.

Neem tijd om te landen

Vanaf 2 september breekt er een tijd aan van rijpen. Het is tijd om alle innerlijke en uiterlijke verschuivingen de tijd geven, zodat rustig aan duidelijk kan worden wat er allemaal is gebeurd en hoe zich dat gaat vertalen in de toekomst. Het is niet de bedoeling dat je gaat zitten wachten, maar wel dat je ruimte maakt om te aarden, je ziel aan het woord te laten, te dromen en afgestemd te zijn op je hoger zelf.

Deze periode loopt tot 23 oktober. Achtereenvolgens ontvang je energie in de paden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Dag 52 is de bestemming van deze periode: Gele Ster toon 13. Het is tijd om na alle verschuivingen opnieuw jouw eigen plek in te nemen en daar helemaal aanwezig zijn, klaar voor een nieuw normaal dat helemaal past bij wie je nu bent en de talenten en kwaliteiten die je nog verder mag ontwikkelen.

Ondersteun jezelf in het proces

De Tzolkin kalender helpt je om in de flow te blijven, de signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je helpen bij een zachte landing op je eigen plek.

Ik geef je graag extra handvatten om deze periode in een nieuwe flow terecht te komen. Een flow die voorbij gaat aan je denken, waarin je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien.

1. Leven en groeien met de dagenergie 2 sept - 23 okt

Op de website en in de gratis Maya wijsheid app en in het boek Maya wijsheid voor je levensreis vind je dagelijks een korte omschrijving bij de dagenergie. Lees deze aan het begin of aan het eind van de dag zodat je meer afgestemd raakt op samenwerken met de kosmos en met de stroom mee zwemmen. Wil je behalve lezen ook zelf actief werken met de dagenergie, meld je dan aan voor de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Je ontvangt elke dag een inspiratiemail met extra info, praktische tips en opdrachtjes en extra handvatten om van de dagenergie te profiteren.

2. Cirkel van wijsheid 4 sept

Wil je ontdekken hoe je in je eigen midden blijft bij alle onrust in de wereld en om je heen? Meld je dan aan voor de volgende Cirkel van wijsheid op 4 september. Aan de hand van de dagenergie Blauwe Storm toon 3 in het Rode Aardepad ontvang je antwoorden en inzichten die je hierin ondersteunen. 

3. Afstemmen op je potentieel online (13 sept) of live (26 sept)

De komende maand gaan we weer van start met de workshop die de basis vormt voor werken met de kalender vanuit je geboortedatum: Afstemmen op je potentieel

  • 13 september ONLINE 
  • 26 september LIVE in Amersfoort 

Meer informatie over deze workshop, praktische zaken én de nieuwe Maya wijsheid docent die je in Amersfoort zult treffen, vind je HIER.

Waar je ook gaat landen de komende tijd, laat het jouw eigen plek zijn. De plek die helemaal past bij wie je nu bent en in de toekomst wilt zijn. Doe het rustig aan, blijf dicht bij jezelf, in het oog van alle stormen. Die kalme vredige energie heeft de wereld hard nodig.

Ik wens je een mooie landing toe!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Dagenergie

29 september 2020

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "2 september - 23 oktober 2020: Tijd om opnieuw te landen"

Plaats een reactie