Energie update Rode Aarde levenspad 2 - 14 september 2020: Navigeer op de stroom van het leven

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Het was weer een intens pad met alle poortdagen. Heb je de signalen opgemerkt die waren verbonden met de toekomst? Misschien kun je het allemaal nog niet helemaal bevatten. Wees gerust, dat hoort er helemaal bij. Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst nu gaan groeien in het Rode Aarde levenspad.

Navigeren op de stroom van het leven

Rode Aarde energie is de nieuwe aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. Je hoofd heb je dan helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je hoeft alleen de stroom van het leven te volgen.

Oefen jezelf om te vertrouwen dat je op ieder moment weet wat je te doen staat, niet eerder dan dat. Het Rode Aarde pad reikt je deze sleutel aan voor de nieuwe tijd. Ik geef je graag drie tips om de energie van dit pad optimaal te benutten.

Tip 1. Stel prioriteiten

In het Geel Zaad levenspad hebben we intense poortdagen beleefd. Daarin heeft zich de toekomst aangediend. Datgene wat op jouw pad is gekomen de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en datgene waar je op hebt gewacht - wat zich dus nog niet heeft aangediend - vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Tip 2. Laat het toeval voor je werken

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Deze dagen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

Tip 3. Haal het goud uit het verleden 

Blik eens terug op de issues, opgelopen wonden, moeilijkheden van de afgelopen tijd. Ze hebben je gebracht waar je nu bent. Wat heb je ervan geleerd? Hoe hebben ze je sterker gemaakt? Zie ze als waardevolle richtingaanwijzers voor de toekomst. 

Heb je behoefte aan inzicht in jezelf, helderheid over een situatie die je uitdaagt, kracht bij het doorhakken van een knoop? Aanstaande vrijdag 4 september is er weer een Cirkel van wijsheid waarin je aan de hand van de dagenergie en met behulp van SoulCollage® antwoorden gaat vinden waar je met je hoofd net niet bij kunt.

We werken met de dagenergie Blauwe Storm toon 3 in het Rode Aarde levenspad. Ben je zelf geboren op een Blauwe Storm of toon 3 dag, of op een andere dag in het Rode Aarde levenspad, dan is het natuurlijk extra bijzonder om mee te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Iedereen kan het. Het is online, dus je doet mee vanuit je eigen huis. Geen webinar, maar actief, creatief en energetisch aan de slag.

DNAfirmaties Rode Aarde levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode aarde

Dag 1: Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 2: Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 3: Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 4: Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 5: Ik ben mijn eigen moeder

Dag 6: Ik ben mijn eigen vader

Dag 7: Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 8: Ik ben het volledige potentieel

Dag 9: Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 10: Ik ben het begin en het einde

Dag 11: Ik ben de helende hand

Dag 12: Ik neem mijn eigen plek in

Dag 13: Ik laat mijn licht schijnen

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie toevalligheden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Vanaf vandaag 2 september start er weer een nieuwe ronde van de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Deze gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Het is een speciale ronde omdat hierin de jaarwisseling viel op Rode Hemelwandelaar toon 4 in het Witte Hondpad. De energie van dit pad, vormt ons gezamenlijke gereedschap voor 2020.

Geef je vandaag nog op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten en meld je aan voor de eerstvolgende cursus die start op 24 oktober.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

8 mei 2021

Rode Slang
Rode Slang

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Aarde levenspad 2 - 14 september 2020: Navigeer op de stroom van het leven"

Plaats een reactie