Energie update Rode Maan levenspad 24 oktober - 5 november 2020: Laat je licht schijnen

Welke stappen of stapjes heb jij gezet van dromen naar doen? Heb je je dromen gedeeld? Vandaag beginnen we aan de laatste vier paden van de Tzolkin. Ze geven je de energie terug die jij hebt geïnvesteerd in jezelf de afgelopen Tzolkinronde, zodat jij gaat stralen van binnenuit.

De energie van Rode Maan in 2020

Dit jaar is het Rode Maan pad extra van invloed, omdat Rode Maan het gidsende zegel is van de jaarenergie Rode Hemelwandelaar toon 4. Rode Hemelwandelaar helpt je dit hele jaar om je grenzen te verleggen en buiten de gebaande paden een nieuwe comformzone te vinden. Toon 4 helpt je juist om je grenzen heel goed te bewaken en te focussen op wat echt bij jou past.

Vind je het lastig om de moed te verzamelen om je grenzen te verleggen, óf heb je juist moeite om je grenzen te erkennen en bewaken, dan is Rode Maan de gids die je weer terugbrengt bij jezelf. Elke keer als je de moed je in de schoenen zakt of als je merkt dat je over je grenzen bent gegaan, kun je de energie van Rode Maan gebruiken om weer in je kracht te komen en te midden van alle veranderingen je nieuwe comfortzone te vinden. 

Laat je licht schijnen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in jezelf en in het leven de flow kunt volgen, wat zich ook aandient. Als je vol vertrouwen je licht laat schijnen op wat er op je pad komt, zul je de helderheid hebben om te weten hoe je moet handelen.

Wil je de stroom van jouw leven veranderen en in een nieuwe flow terecht komen, dan is het Rode Maan levenspad daar bij uitstek de gelegenheid voor. Het Rode Maan levenspad helpt je namelijk ook om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Houd je vast aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan maak jij jezelf gereed voor een toekomst die beter past bij wie je werkelijk bent.

Meer flow in je leven

Meer ondersteuning bij de Rode Maan energie vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van de cursus én van het Rode Maan levenspad waarmee deze 52-dagen cursus start. Je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden.

Vind je het te kort dag, maar wil je wel graag deze online cursus doen, meld je dan alvast aan voor de cursus die start op 15 december op Rode Draak toon 1. Er start dan weer een hele nieuwe Tzolkin ronde.

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

PS: Juist in dit levenspad, op 1 november begint het 11 daagse online Innerlijk licht e-festival waaraan inmiddels ruim 10.000 mensen ​​per jaar ​deelnemen. Tijdens dit online evenement kun je gratis meedoen aan 22 verschillende workshops die je begeleiden naar het licht in jezelf en je allermooiste leven. De workshop die ik op 4 november geef, heet natuurlijk 'Laat je licht schijnen' ;-) Doe je ook mee?

RESERVEER HIER JE GRATIS TICKET VOOR HET FESTIVAL 

DNAfirmaties Rode Maan levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 15 december start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

25 november 2020

Rode Draak
Rode Draak

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 24 oktober - 5 november 2020: Laat je licht schijnen"

Gravatar
Nicolien
Ik heb een ongelooflijk sterke energie in deze rode maan levenspad dagen ervaren. Eerst zeer krachtig negatief en donker met het dieptepunt op 1 november. Vanaf 2 november heel krachtig positief en licht : ik laat mijn licht schijnen. Alsof ik zelf door een geboortekanaal heen moest om mijn eigen moeder te worden en die van anderen. Ben zelf geboren in het levenspad van de rode maan. Mogelijk dat de energie daardoor versterkt wordt nu. Heel bijzonder om dit mee te maken. Elvira bedankt voor je mooie workshop vandaag bij het innerlijk licht festival.
Hartelijke groeten Nicolien
 

Plaats een reactie