Energie update Witte Wind pad 6 - 18 november 2020: Kiezen met hart en ziel

Het Rode Maan levenspad hielp je de afgelopen periode herinneren aan wie je werkelijk bent en de verbinding met je ware zelf. Je licht laten schijnen is het thema van het Innerlijk Licht e-festival dat nog loopt tot 11 novemer.

Wat is het weer een prachtig festival en wat gebeuren er mooie dingen. Ik heb enorm genoten van de workshop die ik afgelopen woensdag mocht geven. Hoe hebben de afgelopen dagen jou dichter bij jezelf gebracht?

Met de energie van het Witte Windpad kun je nu - vanuit jouw nieuwe verbinding met je innerlijk licht - met hart en ziel gaan kiezen voor wat jou écht blij maakt.

De wind van verandering

Deze dagen waait de wind van verandering. Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je nu bent - meer verbonden met je ware zelf dan dertien dagen geleden - gaat dat leiden tot veranderingen in wat je zegt en doet. Dat heeft natuurlijk ook effect op je omgeving. Soms brengen nieuwe woorden een aangename bries teweeg, maar het kan ook een forse storm zijn.

Het kan ook zijn dat jij niet zelf die wind van verandering laat waaien, maar dat grote veranderingen je overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je de wind in de rug hebt of tegen de wind in loopt.

Wat er ook verandert, het gaat er deze dertien dagen om dat jij helemaal je unieke onbevangen zelf bent en ernaar leeft. Onbevangen zijn, spelen en het leven je tegemoet laten komen zijn daarbij de toverwoorden. En juist voor dat onbevangen spelen maken we in alle drukte veel te weinig ruime. Hoeveel ruimte maak jij voor jezelf?

Een heldere boodschap

In het Witte Wind levenspad word je geholpen om je eigen waarheid te spreken en wat je denkt in overeenstemming te brengen met wat je zegt. De kracht van je gedachten is namelijk even groot als die van de woorden die je uitspreekt.

Daar waar jouw communicatie helemaal helder en in overeenstemming is met je ware zelf, zal je boodschap moeiteloos zijn weg vinden naar de ontvanger. Als je woorden en gedachten niet in overeenmstemming zijn met elkaar, zend je een dubbele boodschap uit en ontstaat er storing. Dus wees bewust van wat jouw woorden doen.

Het nieuwe boek is er!!! 

cover tzolkin profielen boek 3eAlles overziend is het wel heel bijzonder dat juist op Witte Wind toon 1 in dit pad van bezieling en communicatie mijn eerste boek 'Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek' opnieuw uitkomt in een geheel herziene derde druk. Het was niet bewust gepland maar is vanzelf zo gelopen. HOERA!!! Ik ben er super blij mee en hoop jij ook. 

Ik heb ruimschoots de tijd genomen om de wind van verandering door de eerdere versie van dit boek te laten waaien zodat ik veel nieuwe inzichten kon delen. Eigenlijk is het een heel nieuw boek geworden. Een handboek voor bewust leven met de Tzolkin. Dit boek gaat het voor heel veel mensen weer een stuk makkelijker maken om zichzelf én de Tzolkin kalender beter te leren kennen.

Als ik dit schrijf, heb ik het boek zelf nog niet in handen gehad. Ik kijk er natuurlijk enorm naar uit. Na het weekend gaan de reeds gedane bestellingen op de post.

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een pad vol inspiratie en bezieling toe!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 15 december op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

27 januari 2021

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wind pad 6 - 18 november 2020: Kiezen met hart en ziel"

Plaats een reactie