Energie update Gele Ster levenspad 2 - 14 december 2020: Je eigen plek innemen

Hoe heb jij geinvesteerd in jezelf de afgelopen dertien dagen? Is het je gelukt om de energie van het Blauwe Adelaarpad te benutten door goed voor jezelf te blijven zorgen? Alleen als je lekker in je vel zit, kun je vanuit je kracht bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Ieder zijn deel

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar en als jij jouw talenten deelt door te doen wat echt bij je past. Het is daarbij belangrijk dat je erkent dat je niet overal goed in hoeft te zijn en dat het ook niet allemaal perfect hoeft te zijn.

Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt in een harmonieuze wereld waarin ieder zijn deel krijgt.

  • Als je meer neemt dan je toekomt, doe je een ander tekort.
  • Als je meer geeft dan je kunt, doe je jezelf tekort.
  • Als je vertrouwt dat er genoeg is voor iedereen, krijg je wat je toekomt.

Verbondenheid en flexibiliteit

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst. Dat spoor ziet er voor iedereen anders uit. Dus let goed op en laat je verrassen. Je kunt het niet bedenken.

Bij veel mensen komen diep gewortelde programmeringen omhoog over angst voor de dood - die eigenlijk een angst is voor het leven - over tekorten en dat er niet genoeg is voor iedereen. Het is belangrijk dat we deze programmeringen in onszelf waarnemen, zonder er daadwerkelijk gedrag aan te koppelen. De kunst is om in jezelf waar te nemen of je gedreven wordt door je hogere of je lagere zelf. Handel je vanuit angst en onzekerheid of vanuit liefde en vertrouwen? 

De wereldwijde crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden. Er zit zoveel meer potentieel in ons allemaal dan we daadwerkelijk gebruiken. En er is zoveel meer mogelijk dan je zelf vanuit angst en onzekerheid kunt bedenken.

De voedingsbodem voor creatieve oplossingen

Een voorwaarde voor praktisch en creatief handelen is vertrouwen en veiligheid vinden in jezelf. Als je dat niet kunt voelen, sta jezelf dan toe te voelen wat er wél is en stel je tegelijkertijd voor hoe je zou handelen als je het wél zou kunnen. Dat is namelijk het spoor dat je mag volgen met je gedrag. Voel de onzekerheid, maar handel vanuit veiligheid en vertrouwen. Met andere woorden: fake it until you make it. Het werkt! Dat is de manier om jezelf te helen en een stroom van creativiteit op gang te brengen. Niet alleen creativiteit die leidt tot kunstzinnigheid, maar ook tot slimme oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen.

Grote veranderingen

We bewegen ons stap voor stap op weg naar grote veranderingen. Begin 2020 schreef ik dat we dit jaar op allerlei vlakken transformatie en chaos konden verwachten. Wat er nu gaande is in de wereld kun je zien als een weeënstorm, voorafgaand aan de geboorte van het nieuwe. Ook 2021 zal een overgangsjaar zijn. Het is het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. We mogen een manier vinden om in de leegte te verblijven. Precies daar waar het oude ons zal loslaten en het nieuwe naar ons toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen. De Tzolkin geeft je daarbij een steun in de rug.

Van 2020 naar 2021

Ik neem je graag mee in de overgang van 2020 naar 2021. Komende tijd heb ik twee mooie programma's voor je. Je kunt ze los van elkaar volgen of allebei tegelijk. Ze vullen elkaar prima aan.

In deze cursus volg je de dagenergie van de eerste vier paden van de nieuwe Tzolkinronde. Daarin bevindt zich ook de jaarenergie en het jaarpad van 2021. Elke dag is er energie om jou te ondersteunen op je pad en je dichter bij je verlangens te brengen. LEES MEER

Voor het zesde jaar op rij kun je samen met mij en gelijkgestemden afstemmen op de nieuwe jaarenergie. Dit keer in een heel nieuwe vorm: online in een meerdaags programma van 27 december - 8 januari. We kijken terug op 2020, stemmen stap voor stap af op de nieuwe jaarenergie en delen tot slot onze inzichten met elkaar. In dit programma krijg je kennis en inzichten die je het hele jaar kunt blijven gebruiken om op koers te blijven en vanuit je eigen kracht en wijsheid te handelen. LEES MEER

Ik wens je harmonie en verbondenheid toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Ster pad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele ster

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 15 december start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

26 januari 2021

Blauwe Nacht
Blauwe Nacht

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Ster levenspad 2 - 14 december 2020: Je eigen plek innemen"

Plaats een reactie