Van OUD naar NIEUW: wensen voor 2021

De energetische overgang van het oude naar het nieuwe jaar verloopt heel geleidelijk. Je kunt daarvan profiteren door al vóór 1 januari te beginnen met alert zijn op deze energie wisseling. Zo krijg je aanwijzingen over jouw koers in 2021 en hoe je meebeweegt met de jaarenergie.

Vandaag - 8 december - staan we bijvoorbeeld al in verbinding met het creatiepad waarin de jaarwisseling plaatsvindt. Precies over 20 dagen - op 28 december - begint namelijk het pad van de Witte Tovenaar. Dat is het pad waarin we op 1 januari de jaarenergie van 2021 ontvangen. En daarvan kun je nu al profiteren.

Wensen voor het nieuwe jaar

Het is vandaag Witte Tovenaar toon 7, de toon van resonantie. Toon 7 dagen worden ook wel wensdagen genoemd. Het is een moment om af te stemmen op jezelf, terug te kijken vanwaar je bent gekomen en vooruit te blikken op wat nog komen gaat.

Als je nu alvast afstemt op je hart en jouw wens voor het nieuwe jaar, krijg je straks, in het Witte Tovenaarpad respons.

Vanaf 28 december - de start van het Witte Tovenaarpad - komen er subtiele of minder subtiele signalen op je pad die jou gaan helpen. Ze vertellen je hoe jij de bedding kunt creëren die nodig is om jouw wens om te zetten in realiteit. En aangezien het Witte Tovenaarpad ons heel 2021 gereedschap aanreikt voor spirituele groei, is het echt een kans om helderheid te krijgen over jouw koers voor het nieuwe jaar. 

Samenwerken met onzichtbare krachten

Het Witte Tovenaar pad is het pad van magie, van hartswijsheid, van samenwerken met onzichtbare krachten in jezelf en om je heen, in het bijzonder die van de aarde. Een pad met een heel vrouwelijke energie die we goed kunnen gebruiken in deze overgangstijd. De jaarenergie van 2021 die we op 1 januari ontvangen - Witte Spiegel toon 5 in dit Tovenaarpad - helpt je om:

 • spiegelingen uit het verleden om te zetten naar spiegelingen van de toekomst;
 • de verbindende schakel te zijn tussen datgene wat achter je ligt en datgene waarnaar jij verlangt;
 • vanuit je eigen kracht en wijsheid te handelen. 

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

Dus experimenteer! Stem alvast af op jouw verlangen, zie het voor je alsof het al zo is, voel hoe het is als het zo zal zijn. En schrijft het op zodat je vanaf 1 januari alert bent op de signalen. Niet nadenken, gewoon doen!

Afstemmen op 2021

Er komen nog meer data aan waarop we alvast kunnen afstemmen: zowel op wat we achter ons laten als op het nieuwe dat nog gaat komen. In het online workshopprogramma 'Afstemmen op 2021' neem ik je mee in dit proces. Stap voor stap zeggen we 2020 vaarwel en stemmen we af op 2021. Specifieke voorkennis over de kalender is niet nodig. Volg je de dagenergie, dan is dat genoeg. 

In dit programma krijg je inzichten die je het hele jaar kunt blijven gebruiken om op koers te blijven en vanuit je eigen kracht en wijsheid te handelen.

Via de online cursusomgeving kun je op je eigen tijd inloggen voor drie inspirerende en informatieve workshops die je op je eigen tijd volgt. Ik neem je stap voor stap mee in de overgang van 2020 naar 2021 en in een aantal afstemoefeningen waarbij ik je begeleid. Zo maak je een bewuste en krachtige start van het nieuwe jaar.

De inzichten uit de workshops delen we vervolgens LIVE met elkaar in de vierde workshop: de after party via Zoom. En kun je daar niet bij zijn, dan vind je de highligts de volgende dag in de online cursusomgeving. Alles blijft nog tot eind januari beschikbaar om terug te zien. Heel relaxed dus.

Het programma

 • Workshop 1: 27 december - van OUD... 
 • Workshop 2: 28 december - ... naar NIEUW
 • Workshop 3: 1 januari - je nieuwe koers voor 2021
 • Workshop 4: 8 januari - inzichten delen tijdens de live Zoom after party

Hier lees je meer over het programma.

Praktisch

 • Programma: van 27 december 2020 - 8 januari 2021
 • Op jouw eigen tijd kun je inloggen via de online cursusomgeving, de filmpjes bekijken en aanvullend materiaal downloaden.
 • Op 8 januari live after party via Zoom van 11.00 - 12.30
 • Deelname 137,-

BESTEL HIER JOUW TICKET VOOR EEN AVONTUURLIJKE OVERGANG VAN OUD NAAR NIEUW. 

elvira van rijn homepage

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je betaling via mail (check je spambox mocht je niets ontvangen) half december ontvang je verdere instructies voor je deelname.

Kun je op 8 januari niet live bij de Live Zoom afterparty zijn, geen nood. Ik deel de highlights met alle deelnemers de volgende dag in de online cursusomgeving.

Je kunt nog tot 31 januari alle workshops in de online cursusomgeving terugzien.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Elvira van Rijn

 

PS: Wensen doen is natuurlijk niet voorbehouden aan deze ene speciale dag. Wel is het patroon van wensdag een opening naar meer synchroniciteit in je leven, zo is mijn ervaring en die van vele anderen. Probeer het zelf maar.

 

Dagenergie

26 januari 2021

Blauwe Nacht
Blauwe Nacht

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Van OUD naar NIEUW: wensen voor 2021"

Plaats een reactie