Energie update Rode Draak levenspad 15 - 27 december 2020: Jaarafsluiting en nieuwe Tzolkinronde

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alle disharmonie in de wereld, triggert oude patronen. 

Het Rode Draak levenspad dat vandaag begint geeft je energie om die patronen op de valreep van 2020 definitief achter je te laten.

De energie van de zonnewende op 21 december met een speciale samenstand die het Aquariustijdperk inluidt helpt daar ook een handje bij. Al met al kansen genoeg de komende dagen om straks 'opgeruimd' het nieuwe jaar in te gaan. Mischien zelfs wel dankzij alle nieuwe beperkingen. Daarover verderop meer.

Tijd om te integreren

Na alles wat je geleerd en beleefd hebt in 2020 begin je op de valreep van de jaarwisseling aan een nieuwe cyclus van 260 dagen, een nieuwe Tzolkinronde. De afgelopen 130 dagen dienden zich nieuwe plannen en mogelijkheden aan. Er gingen deuren dicht en andere deuren gingen op een kier of wat verder open. De komende 130 dagen is het tijd om datgene wat zich vanuit de toekomst heeft aangediend daadwerkelijk een plek te geven in je leven.

Het Rode Draakpad geeft je energie om vol vertrouwen te Zijn met wat zich innerlijk nog aandient uit de diepte aan oude beperkende patronen. Patronen die jou weerhouden om te groeien. Wat je te DOEN hebt deze dagen is vooral veel LATEN: loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. En... heel belangrijk. Niemand anders de schuld geven van wat er in jou wordt getriggerd. Dat leidt je namelijk alleen maar af van jouw persoonlijke groei!

Tips voor meebewegen

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfroteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Ik zeg schijnbaar, omdat het geen terugval is maar grote schoonmaak. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je energie hoog te houden.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

In dit Rode Draak pad ontvang je energie om het leven te accepteren zoals het komt. Geef je jezelf de veiligheid en het vertrouwen dat nodig is om te groeien, stevigheid te vinden in jezelf. Dat is namelijk de basis vanwaaruit elke creatieve oplossing ontstaat.

Om je te ondersteunen om dat vertrouwen vooral in jezelf en in je verbindingmet anderen te vinden, hebben we een speciale kerstactie voor je. Met kortingscode KERST2020 krijg je tot en met 27 december 15% korting op alle Maya wijsheid profielen.

Een nieuw perspectief

We gaan een nieuwe toekomst tegemoet, dat is wel zeker. Hoe die eruit ziet, weet niemand. Wat we wel kunnen weten is welke jaarenergie de Tzolkin kalender aanreikt voor 2021. Een energie om innerlijk te groeien, dichter bij jezelf te komen.

Fb evenement cover afstemmen op 2021 350 x 200Ik nodig je graag uit voor...

Het eerste online workshopprogramma Afstemmen op 2021. 

Data: 27 december - 8 januari (je kunt terugkijken tot eind januari)

In vier workshops neem ik je mee van OUD naar NIEUW. Aan de hand van de jaarenergie Witte Spiegel toon 5 en het jaarpad van de Witte Tovenaar en verzamel jij de inzichten die jou een heel jaar lang helpen om op koers te blijven.

Ben je zelf geboren in het Witte Tovenaarpad dan heb je een extra reden om mee te doen. In dit programma verzamel je niet alleen inzichten voor jouw koers in 2021 maar ook over de manier van doen en zijn die het beste past bij jouw leven.

MEER INFO EN AANMELDEN

Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen aan anderen voor wie het progrmma ook waardevol zou kunnen zijn. Iedereen die interesse heeft en wel eens heeft gehoord van zegels en tonen is welkom. Inhoudelijke voorkennis is niet nodig.

Ik wens je een mooie nieuwe start en fijne feestdagen toe!

Elvira van Rijn

 

PS: Dinsdag 15 december is de eerste dag van de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Je kunt je nog aanmelden en ontvangt de gemiste mail(s) met terugwerkende kracht. Heb je de benodigde boeken nog niet in huis, neem je tijd en meld je aan voor de volgende ronde. Die start op 5 februari.

DNAfirmaties van het Rode Draakpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode draak

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder  

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Vandaag, 15 december start de cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Je kunt je nog opgeven voor deze cursus. Je doorloopt daarin het Rode Draakpad, het Witte Tovenaarpad (jaarpad van 2021!!, het Blauwe Handpad en het Gele Zonpad.

Wil je wat meer tijd om je voor te bereiden, geef je dan nu alvast op voor de cursus die start op 5 februari. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

30 maart 2023

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Draak levenspad 15 - 27 december 2020: Jaarafsluiting en nieuwe Tzolkinronde"

Plaats een reactie