Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 5 - 17 februari 2021: Nieuwe wegen bewandelen

Hoe heb jij de verbinding met jezelf en anderen ervaren de afgelopen dertien dagen? Dat we elkaar niet zo gemakkelijk kunnen ontmoeten, wil niet zeggen dat we er niet voor elkaar kunnen zijn. Daarin mogen we creatief zijn en nieuwe manieren vinden.

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad. Een pad dat je de moed en het vertrouwen geeft om op gevoel en zonder vooropgezet plan nieuwe wegen te bewandelen. 

Op ontdekkingsreis

Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, buiten het terrein dat jou bekend is. De omstandigheden krijgen we momenteel op een presenteerblaadje aangereikt. Niets is zeker en zowel een oud als een nieuw normaal zijn nog ver te zoeken. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Het is de kunst van elk experiment het mooie te zien, eenvoudigweg omdat je er hoe dan ook wijzer van wordt. Het gaat er niet om het vooraf bedachte eindresultaat, maar om het onverwachte dat ontstaat als je zonder einddoel gaat experimenteren. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en leert kanten van jezelf en anderen kennen die je misschien niet had vermoed.

De schijnveiligheid van het bekende

Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Willen weten hoe het scenario voor de toekomst eruit ziet, is de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen. Rode Hemelwandelaar gaat op pad zonder plan en stelt onderweg, op basis van ervaring de koers zonodig bij.

Als je beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan te 'werken'. Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je de dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn.

Nieuwe wegen

Natuurlijk is dit pad ook voor Maya wijsheid een mooi moment om nieuwe wegen te bewandelen.

Zo is het jaartraject JE EIGEN PLEK INNEMEN dit jaar voor het eerst specifiek voor coaches, therapeuten en andere professionele begeleiders bestemd. Een programma waarin je je eigen mogelijkheden verruimt, zodat je meer kunt betekenen voor anderen. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus lees hier over de opzet en meld je aan voor een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder heeft de CIRKEL VAN WIJSHEID een nieuwe vorm en inhoud gekregen. Een serie online workshops rondom het thema coachen/begeleiden met de Tzolkin. Workshops van 45 minuten - één in ieder levenspad - om de dag mee te starten samen met collega's die ook iets hebben met de Tzolkin. 

Dus ben je geraakt door de Maya wijsheid en ben je benieuwd naar de praktische toepassing voor jezelf of anderen. Meld je dan aan voor deze inspirerende cirkelbijeenkomsten. Hier lees je hoe het programma is opgezet en kun je aanmelden.

Ik wens je een mooie ontdekkingsreis toe!

Elvira van Rijn

 

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Je ontdekt daarin hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je nu nog op voor de cursus van vandaag of neem wat meer tijd om je voor te bereiden en meld je aan voor de volgende ronde die start op 29 maart.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 juni 2021

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 5 - 17 februari 2021: Nieuwe wegen bewandelen"

Gravatar
Eppe Louise de Jong
Hierbij meld ik me graag aan voor de nieuwe cursus Cirkel van Wijsheid
 

Plaats een reactie