Energie update Witte Wereldoverbruggerpad 18 februari - 2 maart: Gidskwaliteiten voor 2021

Welke nieuwe wegen heb jij bewandeld in het Rode Hemelwandelaar levenspad? De ervaringen die je hebt opgedaan helpen je nu om te brug te slaan tussen wat was en wat zal zijn.

Dat doe je deze dertien dagen door even stil te staan bij het oude én nieuwe en een beetje achterover te leunen, zien wat er gebeurt, even afstand te nemen. Dat gaat je helpen om te zien waar 'het' heen wil met jou, in plaats van waar jij heen wilt of misschien zelfs moet van jezelf'.

Ontspannen en plezier maken

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door te ontspannen en plezier te maken. Dat helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Juist door je concrete doelen los te laten en meer te focussen op lichtheid, wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of je doelen nog wel kloppen met wie je diep van binnen bent. 

Witte Wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, chaos en orde, gehoorzaamheid en verzet, angst en liefde. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing.

Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. Loslaten wat jou loslaat, volgen wat zich aandient. Niet te veel mee bemoeien, maar een beetje achterover leunen.

Ruimte maken

In deze onzekere tijden kan je persoonlijkheid behoorlijk in overlevingsmechanismen schieten en een daarvan is 'doelen stellen'. Doelen stellen we vaak onbewust om zekerheid te creëeren, het geeft een gevoel dat we zaken onder controle hebben. Maar vaak zijn juist dit soort doelen ook een blokkade voor moeiteloos vernieuwen.

Vraag je eens af of je er onder jouw doelen misschien een gevecht verborgen zit, een gevecht met iets buiten jezelf, de omstandigheden waaraan je niets kunt doen. Door de strijd in jezelf, met jezelf te erkennen, maak je ruimte om eerder en makkelijker te komen waar je wilt op een manier die je zelf nooit had kunnen bedenken. 

Die ruimte maak ik vanaf vandaag elke dertien dagen in de Cirkel van wijsheid online 2021 voor coaches, therapeuten en andere professionals die een begeleidende of coachende rol vervullen. In een serie korte workshops leunen we achterover en maken we ruimte voor nieuwe wegen, nieuwe dromen, nieuwe verbindingen met de Tzolkin als leidraad en onze eigen wijsheid als kompas. De eerste serie van 7 begint op 18 februari en de tweede serie op 26 mei.

Gids voor 2021

Het Witte Wereldoverbrugger pad is een bijzonder pad in 2021. Witte Wereldoverbrugger is namelijk het gidsende zegel van de jaarenergie Witte Spiegel toon 5.

  • Bewust JA zeggen en doen vanuit je kracht.
  • Bewust NEE zeggen en doen tegen wat niet klopt voor jou.
  • Met gebruik van Witte Spiegel kwaliteiten als: zelfreflectie, knopen doorhakken, helder onderscheid maken.

Dat betekent dat niet alleen de energie van Witte Wereldoverbrugger, maar de energie van het hele Witte Wereldoverbruggerpad ons in 2021 collectief de weg wijst. 

Ervaar je het een uitdaging om de brug te slaan van oud naar nieuw, van doen naar (los)laten dan reik ik je daarvoor vanuit de Tzolkin bruikbare handvatten aan. Zo is het online programma Afstemmen op 2021 juist nu, in dit pad heel ondersteunend om even afstand te nemen en de controle los te laten. Je hebt een maand lang toegang tot vier online workshops over de jaarenergie en kunt de opdrachten en oefeningen doen als het jou uitkomt. De workshopinstructies krijg je weliswaar online, maar voor de opdrachten ga je lekker naar buiten.

Een van de deelnemers die het programma afgelopen week afronde schreef me: "Heb de filmpjes en opdrachten op geheel eigen wijze en tijdstip bekeken, heel prettig. Ik weet nog dat ik liep te wandelen met jouw vragen in m'n jaszak en dat de antwoorden kwamen als vanzelf. Af en toe dreigde ik het weer moeilijker te maken dan dat het was maar het in beweging zijn hielp."

Ik wens je veel ruimte en mooie inzichten toe over jouw 2021!

Elvira van Rijn

witte wereldoverbrugger

DNAfirmaties Witte Wereldoverbrugger levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 7. Gele Mens - Ik creëer

Dag 8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Bron: Maya wijsheid creatiekaarten 2e druk, Elvira van Rijn, Patricia Mooren, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

De online cursus met de dagenergie helpt je de signalen opvangen, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Meld je nu alvast aan voor de volgende ronde die start op 29 maart. Dan ontvang je nu alvast het startdocument in je mailbox ter voorbereiding. We doorlopen dan de intense paden rondom het hart van de kalender: Rode Slangpad, het Witte Spiegelpadhet Blauwe aappad en het Geel Zaad pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

8 mei 2021

Rode Slang
Rode Slang

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wereldoverbruggerpad 18 februari - 2 maart: Gidskwaliteiten voor 2021 "

Plaats een reactie