Energie update Gele Mens levenspad 16-28 maart 2021: Tips voor bewust creëren

Hoe heb jij de vernieuwende kracht van Blauwe Storm ervaren de afgelopen periode? Is het je gelukt om dicht bij jezelf te blijven? Vanuit de plek waar jij rust en vrede in jezelf hebt gevonden, kun je nu de volgende stap nemen: rustig ademhalen en bewust stilstaan bij hoe je verder wilt. 

Wat geef je aandacht? 

Datgene wat is getransformeerd door de storm is nu de voedingsbodem voor jouw toekomst. Je mag zelf kiezen wat je daarop wilt laten groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Gele Mens vraagt wat jij wilt. Vaak maken we die vraag veel te groot en ver weg. We leren om doelen te stellen en hard te werken om ze te bereiken. Het is inmiddels wel duidelijk dat dat in deze tijd steeds moeilijker word, eenvoudigweg omdat de toekomst behoorlijk onzeker is.

De creatie energie van de Tzolkin volgt een andere weg die beter past bij deze tijd: de weg van je intentie zetten. En de route volgen die zich vervolgens voor je opent.

Een route die vraagt om overgave.

Een route die kronkelt langs schijnbare omwegen.

Een route van vertrouwen en magie.

Ik geef je graag een aantal tips om jouw intenties te voeden zodat je jouw avontuurlijke route bewust kunt volgen.

TIP 1. Sta regelmatig stil bij wat je op dit moment wilt

Als je wilt omschakelen van doelen bereiken, naar je intentie voeden, is het vooral belangrijk om regelmatig stil te staan bij wat zich NU aandient.

Waaraan heb je NU behoefte?

Wat vraagt op DIT MOMENT jouw aandacht?

Waar liggen NU kansen voor jou om te groeien?

Deze vragen brengen je telkens weer terug bij jezelf in het moment en helpen je om de toekomst die jij graag wilt als een magneet naar je toe te trekken. 

TIP 2. Pas je tempo aan

We leven in een maatschappij vol verwarring en tegenstrijdigheden. Meer dan ooit is het van belang dat je erop vertrouwt dat alles wat om jouw aandacht vraagt, bijdraagt aan het realiseren van jouw intentie. Ook als je er in eerste instantie niets van snapt. 

Wat een omweg lijkt, kan later de kortste weg blijken. Wat vertragend lijkt te werken, zorgt misschien juist voor versnelling. Door te vertragen maak je ruimte voor magie, voor datgene wat nodig is, voor het plan dat veel beter is dan je zelf had kunnen bedenken.

TIP 3. Stem jezelf af op je eigen bron van wijsheid

Het is niet altijd makkelijk om onderscheid te maken tussen wat je denkt te weten en wat je diep van binnen écht weet. De Tzolkin dagenergie verbindt jou elke dag met de bron van wijsheid in jezelf. In het Gele Mens levenspad leggen we de voedingsbodem voor de volgende vier paden in het hart van de kalender. Het zijn de intense transformerende paden die je helpen om na dit Gele Mens pad je huid te vernieuwen, zodat je weer lekker in je vel zit. Klaar voor datgene wat past bij de nieuwe jij!

  • Het Rode Slang pad met 10 poortdagen
  • De twee paden in de middenkolom: het Blauwe Aap pad en het Witte Spiegel pad
  • Het Geel Zaad pad met 10 poortdagen

De online cursus Leven en groeien met de dagenergie helpt je om jouw intentie te blijven voeden en de subtiele signalen op te vangen die je dichter bij jouw intentie brengen.

De volgende ronde start op 29 maart. Meld je nu alvast aan. Dan heb je alle tijd om je voor te bereiden aan de hand van het startdocument dat je direct na je aanmelding ontvangt.

Ik wens je mooie dagen toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties

Elke dag van het Gele Mens levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele mens

Dag 1. Gele Mens - Ik creëer

Dag 2. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 3. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 4. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 5. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 6. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 7. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 8. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 9. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 10. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 11. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 12. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 13. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. 

De eerstvolgende cursus start op 29 maart en gaat over de vier levenspaden in het hart van de Tzolkin: Rode SlangWitte SpiegelBlauwe Aap en Geel Zaad. Deze bijzondere periode helpt je zaken uit het verleden te integreren, onopgeloste zaken alsnog onder ogen te zien, mild te zijn voor jezelf, je dromen te leven en ontvankelijk te zijn voor het nieuwe dat je daarmee aantrekt. Dit zeggen deelnemers over de cursus:

Ellen: 'Het brengt me dichter bij mezelf en het voelt alsof ik meer geaard ben. Ik krijg meer grip op de dagenergie en hoe die bij me binnenkomt.'

Annemarieke: 'Ik doe nu voor de 2e keer mee aan de online cursus en heb je nog niet gemaild hoe inspirerend en wijs ik je dagelijkse mails vind. Iedere keer weer ontdek ik iets nieuws en ervaar nieuwe inzichten, samenhangen en opbouw van de tzolkin door wat je schrijft.'

Thea: 'Mijn hele kijk op het leven, de tijd en mezelf is behoorlijk verschoven.'

Jacqueline: 'Je fijn geschreven begeleidende teksten en tips zijn voor mij een enorme inspiratie geweest om weer te gaan tekenen en schrijven. Iedere ochtend was ik benieuwd naar je mail. Doordat ik weer in mijn creativiteit kwam heb ik een mooie stap kunnen zetten met een opdrachtgever voor een samenwerkingsverband.'

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

">https://www.mayawijsheid.nl/images/mayawijsheid/basis/zegels/gele%20mens.jpg|secure=1{/mvict_facebook}

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Mens levenspad 16-28 maart 2021: Tips voor bewust creëren"

Plaats een reactie