Energie update Rode Slang levenspad 29 maart - 10 april 2021: Laat je levenskracht stromen

Hoe is het jou vergaan in het Gele Mens levenspad? Welke nieuwe groeimogelijkheden voor de toekomst heb jij aandacht gegeven?

Vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen waarin we door het hart van de kalender gaan. Een intense periode van vier paden die je ondersteunen bij:

  • jezelf vernieuwen zodat je je levenskracht weer vrij kunt laten stromen,
  • afstemmen op het hier en nu en je eigen hart en bron,
  • kiezen voor vooruitgang en de toekomst omarmen.

Lekker in je vel

We beginnen met vernieuwen in het Rode Slang pad. Je wordt deze dertien dagen geholpen om weer lekker in je vel te zitten en je levenskracht te laten stromen. Een heel mooie timing zo vroeg in de lente. Rood is de kleur die hoort bij de lente en maakt de beweging van binnen naar buiten. De natuur barst van de bruisende energie die naar buiten wil stromen.

Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! Voel maar hoe het is met jouw 'jas'. Wat niet meer bij je past, levert weerstand op, begint te knellen. En alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie aan en geeft energie. Waar ervaar jij weerstand en waarvan krijg jij energie?

Je levenskracht vrij laten stromen

Het Rode Slang pad is een intens pad met tien portaaldagen van 30 maart tot 8 april. Het zijn dagen waarop je gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangt. Die informatie ontvang je in je lichaam zonder dat je er meteen woorden aan kunt geven. Het zijn een soort kosmische downloads die een diepere laag in jezelf aanraken en je helpen om vastberaden de nieuwe weg te volgen die jij het afgelopen half jaar bent ingeslagen. Deze dagen kun je je ook bewust worden van patronen en overtuigingen die jou weerhouden om daadwerkelijk je leven opnieuw vorm te geven. Wees alert op de signalen want bewustwording opent de deur naar een nieuwe toekomst.

Liefdevolle aandacht voor je lichaam

Juist als je veranderd bent, als je leven op een of andere manier lichter is geworden, kan je lichaam ontspannen en verzachten. En dan pas ga je de spanning, verharding en verstoringen in je lichaam voelen die er veel langer hebben gezeten. Onverwerkte emoties sla je namelijk op in je lichaamscellen en die blijven dan actief om jou te beschermen. Ook als de oorzaak van je emoties er niet (meer) is in het hier en nu. 

Dus speelt je lichaam op, weet dan dat het geen terugval is maar juist vooruitgang. Je lichaam laat je weten dat het jouw liefdevolle steun en aandacht nodig heeft om oud zeer los te laten op fysiek niveau. Je lichaam heeft ook jouw dankbaarheid nodig voor alles wat het voor je heeft gedragen totdat jij eraan toe was het te verwerken.

Volg de signalen

Hoe lekkerder jij in je vel zit, des te beter je bent afgestemd op hemel en aarde. Dus geef vernieuwing de ruimte, juist als het ongemakkelijk voelt en knelt. Dat maakt je meer en meer ontvankelijk voor synchroniciteit. En als die voor je gaat werken krijg je meer meevallers en minder tegenvallers op je pad. Zomaar 'toevallig' valt je toe wat je nodig hebt, precies op het juiste moment. Daar kun je op vertrouwen. Dus volg de signalen. En als je een steuntje in de rug kunt gebruiken, geef je dan op voor de online cursus met de dagenergie die vandaag begint: 52 dagen inspiratie om op koers en in de flow te blijven.

Ik wens je de wijsheid toe om de taal van je lichaam te verstaan.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Slang levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode slang

Dag 1. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 2. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 3. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 4. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 5. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 6. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 7. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 8. Gele Mens - Ik creëer

Dag 9. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 10. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 11. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 12. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 13. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender.

Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Vandaag start de cursus met de levenspaden: Rode SlangWitte SpiegelBlauwe Aap en Geel Zaad.

De eerstvolgende cursus start op 20 mei met de levenspaden Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Slang levenspad 29 maart - 10 april 2021: Laat je levenskracht stromen"

Gravatar
Yvonne van Berkel
Hoi Elvira,
Via de link in je nieuwsbrief kom ik niet bij het pad van de witte spiegel maar van de rode slang.
Vriendelijke groet
Yvonne
 

Plaats een reactie