Energie update Witte Spiegel levenspad 11 - 23 april 2021: Trouw zijn aan de nieuwe jij

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je levenskracht te laten stromen. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? 

In het Witte Spiegelpad krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt om trouw te blijven aan je nieuwe jij. Ook als zich nog iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

De spiegels op je pad

In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast in je omgeving vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

In je eigen midden staan

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom van de kalender. Op woensdag 14 april breekt deze periode van 20 dagen aan. De middenkolom nodigt je uit in het hier en nu aanwezig te zijn, met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. 

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Het Blauwe Storm toon 2 zonnejaar

Op maandag 12 april zijn we precies een Tzolkinronde onderweg in het nieuwe zonnejaar. Op 26 juli 2020 begon namelijk het Blauwe Storm toon 2 jaar. Dat betekent dat de energie van die dag in het bijzonder, maar ook de energie van het hele Witte Spiegelpad een jaar aanwezig is om je daarbij te ondersteunen.

Deze vernieuwende, tranfsormerende en balancerende jaarenergie helpt je een heel zonnejaar lang om het oude los te laten en geboorte te geven aan het nieuwe. Stilstaan om bewust en vernieuwd vooruit te kunnen. Dat is waar het in dit zonnejaar om draait. En stilstaan betekent niet wachten, maar de signalen opvangen die jou helpen om je voor te bereiden op de toekomst. Nog 105 dagen te gaan tot we weer een nieuwe zonnejaarenergie aangereikt krijgen. Doe er je voordeel mee.

DNAfirmaties Witte Spiegelpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie ontmoetingen met je ware Zelf toe en een goed begin van het nieuwe Zonnejaar!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

In de online cursus met de dagenergie: e-wenscursus ontdek je hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De dagenergie en levenspaden ondersteunen je samen met de oefeningen en opdrachtjes die je krijgt aangereikt.

De eerstvolgende cursus start op 20 mei en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Spiegel levenspad 11 - 23 april 2021: Trouw zijn aan de nieuwe jij"

Plaats een reactie