Energie update Blauwe Aap levenspad 24 april - 6 mei 2021: De kracht van plezier en ontspanning

Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf? Het afgelopen Witte Spiegelpad leidde ons naar een van de twee brondagen in het hart van de kalender. Vandaag vertrekken we vanuit de andere brondag: de eerste dag van het Blauwe Aap levenspad. Dit is het pad waarin je energie ontvangt om te creëren vanuit de bron.

Verbinden met de bron

Het Blauwe Aap levenspad gaat over licht leven. Als je bewust gebruik maakt van het gereedschap dat het Blauwe Aap levenspad je aanreikt, kun je daarmee patronen doorbreken die je onbewust laten geloven dat het leven zwaar is. Dat je hard moet werken om te overleven en dat dat niet samen gaat met plezier maken en ontspannen. 

Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid neem je onbewust beperkende overtuigingen en patronen over die al generaties lang zijn doorgegeven. Door plezier te maken en te ontspannen, ontdek je deze dagen juist waar jij het contact met je bron kunt herstellen.

Je hoeft nergens op te wachten. Je kunt het gewoon elke dag doen, ook als je het heel spannend vindt om 'zomaar' te ontspannen in deze tijden van onzekerheid, niet weten hoe of wat de toekomst brengt. Soms is dat niet eenvoudig, maar het is wel de manier om ervoor te zorgen dat oude patronen en overtuigingen geleidelijk aan hun kracht verliezen.

Dertien tips voor creëren vanuit je bron

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan het gereedschap van mijn levenspad mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van het pad waarin ik ben geboren: dit Blauwe Aap levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen en dit hele zonnejaar helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Maak je eigen bronverbinding

Net als ik kun jij voor jezelf dertien tips voor creatie maken. Dat leer je door je te verbinden met de zegels en tonen. Eerst via de dagenergie, daarna met je eigen geboortepad. Op 20 mei begint er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Wacht niet met aanmelden, maar bestel nu alvast de cursus en bijbehorend boek en logboek. Dan heb je tijd om alvast het een en ander voor te bereiden.  

Voor professionals die anderen begeleiden in hun ontwikkeling start ik op 26 mei met de tweede serie van de Cirkel van wijsheid. In zeven live online ochtendsessies van een uur reik ik oefeningen aan die jou (opnieuw) verbinden met jouw eigen kracht en wijsheid zodat je vandaaruit weer meer kunt betekenen voor anderen. We gebruiken de dagenergie om de verbinding met jouw bron van creatie te versterken. Meld je hier aan voor deze nieuwe reeks. 

Ik verheug me erop om samen met jou je gereedschap tastbaar en werkbaar te maken en wens je veel plezier toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Ps: Heb je mijn podcast al beluisterd bij Magisch Nederland?

 

DNAfirmaties

blauwe aap

De tips hierboven zijn mijn persoonlijke interpretatie van de dagenergie en een uitvloeisel van de manier waarop de DNAfirmaties van dit pad mij raken. De DNAfirmaties zijn helende zinnen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 2. Gele Mens - Ik creëer

Dag 3. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 4. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 5. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 6. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 7. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 8. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 9. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 10. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 11. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 12. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 13. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3boeken.

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 20 mei en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Blauwe Aap levenspad 24 april - 6 mei 2021: De kracht van plezier en ontspanning"

Gravatar
Eppe Louise de Jong
Hai Elvira, bedankt voor je Blauwe Aap Update en jouw mooie gereedschapskis t (!!!). Blauwe Aap op 7 heeft mij 11 jaar geleden m'n hoofd
koel doen houden, toen we ons 40-jarig huwelijksfeest zeer groots wilden vieren.... alles dreigde in duigen te vallen. Het hotel dat we een jaar tevoren hadden besproken voor meer dan 40 mensen die uit NL naar Buenos Aires zouden komen (!!!) waaronder een 80 jarige oude tante die blind was; ze kwam met haar dochter en onwillige kleindochter... Dat hotel zei op het laatste moment af! Er zou een belangrijk polo-toernooi gehouden worden én de bus die ons naar de "feestplek" zou brengen die moest van tevoren betaald worden, meer dan 2000 €. En in Latijns Amerika kun je beter Nooit van te voren betalen. En zo waren er nog wel meer dingen, want we hadden dansers gepland: 's middags folklore en 's avonds Tango. Wij waren in die tijd fanatieke "tangueros", 10 jaar lang staken we al onze vrije tijd in Tango...
Eind goed Al GOED! Ik zei steeds tegen mezelf en vooral tegen René, echt(e)vriend, danspartner en echt- /reisgenoot: "we zitten in Zuid Amerika en dan wordt uiteindelijk alles beter dan we gedacht hadden" en visualiseerde ik de Blauwe Aap, riep in mijn hart de oude Sjamanen aan en de Altamisajoks uit de Andes (we hebben n.l. in Cusco gewoond), ik bid ook gewoon Weesgegroetjes, want ik ben een Maria-fan; enfin, voor iedereen op dat feest was het een gigantische gebeurtenis (!!!), "mijn leven tot dan toe zat in die Bus", en moet je nagaan: ons 50-jarig huwelijk zaten we samen op het strand, hier dichtbij onze heerlijke woonplek!!! Corona....

tot morgen, fijne zondag,
ik verheug me, Eppe
 

Plaats een reactie