Energie update Geel Zaad levenspad 7 - 19 Mei 2021: Ruimte maken voor de toekomst

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je gereedschap voor licht leven aangereikt. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen? Meer spelen helpt juist nu om het leven lichter in plaats van zwaarder te maken.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. Nu we beland zijn in de rechterhelft van de kalender, wordt de toekomst weer ingespeeld. We ontvangen nu in het Geel Zaad levenspad nieuwe energie om de toekomst tegemoet te gaan.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 9 - 18 mei. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om verder te groeien en bloeien. Deze energie helpt je om door je laatste weerstanden heen te breken. Precies daar waar jij uit je jasje bent gegroeid, net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. 

Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Centimeters maken werkt in deze periode beter dan meters maken. Geduld is een schone zaak!

Een nieuwe voedingsbodem

Het Geel Zaad levenspad is het laatste pad in de intense transformerende periode rondom het hart van de kalender. Sinds de start van het Rode Slang levenspad op 29 maart heb je een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jouw droomzaden kunnen groeien. 

Laat de zaden maar rustig ontkiemen en de toekomst naar je toe komen. Ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is onder de grond; het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. Als je het rijpingsproces van je zaden geduldig en met aandacht wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je geen doelen stellen en alert aanwezig zijn bij wat er gaande is? Dit is mijn aanbod voor de komende periode:

De online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. De curus start op 20 mei. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Speciaal voor professionals start ik op 26 mei met serie 2 van de Cirkel van wijsheid ochtendsessies. Ben je geraakt door de Tzolkin en wil je er meer mee doen voor jezelf en anderen? Dit is je kans om werkvormen te ervaren die jou persoonlijk rechstreeks naar de kern brengen en die je zelf heel eenvoudig met cliënten kan doen. Kijk hier voor de data en reacties van deelnemers aan serie 1.

13 Affirmaties voor groei

geel zaad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 20 mei en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Geel Zaad levenspad 7 - 19 Mei 2021: Ruimte maken voor de toekomst"

Gravatar
Daphne
Ha Elvira,
Long time he! Ik vertel je graag iets verrassends. In 2007 kocht ik een boek over De Tzolkin voor mijn vriend als verjaardagscade au. Ik weet nog dat we er even indoken. Het boek belandde als snel in de boekenkast. Na 2 verhuizingen stond het boek vanmorgen nog steeds in de boekenkast. Geen idee waarom maar na mijn dagelijkse duik hier in zee, installeerde ik me met een koffie en dit boek op het terras in de ochtend.
Op basis van mijn verjaardag:
Kin 148
Gele Ster
Toon 5
Levenspad Geel Zaad

Op jouw website zie ik tot mijn grote verrassing dat de dagenergie is:
Kin 148
Gele Ster
Toon 5
Levenspad Geel Zaad

Hoe bijzonder dat ik vandaag het boek uit de kast trok. Mocht jij vanuit jouw expertise en talent hierover nog iets kunnen vertellen, graag!

LIeve groet,
Daphne
 

Plaats een reactie