Energie update Blauwe Nacht levenspad 15 - 27 juni 2021: Tijd om je dromen te delen

Hoe heb jij het Witte Hond pad beleefd? Ondanks de zachte energie van Witte Hond, was de energie van dit pad niet altijd zacht en aangenaam. De nieuwe maan en gedeeltelijke zonsverduistering in Mercurius Retrogade raakten soms diepe stukken aan en zorgden voor heftige situaties. Realiseer je dat dat allemaal nodig was om je dichter bij jezelf te brengen zodat je de stem van je ziel (weer) kunt horen. 

Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat, brengt je terug naar binnen, naar de droomwereld waar geen beperkingen zijn en alles mogelijk is. In de droomwereld ligt de toekomst helemaal open en is er overvloed voor iedereen.

Huis van je ziel

Blauwe Nacht staat symbool voor de plek waar je ziel woont. De energie van het Blauwe Nacht pad helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Vraag je eens af aan welke beperkingen jij de afgelopen tijd gewend bent geraakt. Misschien wel zo gewend dat je niet eens meer opmerkt hoe beperkend ze zijn. Dit pad geeft je energie om jezelf te bevrijden van innerlijke beperkingen, zodat je weer vrijuit kunt dromen.

Droomwereld

Deze dertien dagen ontvang je energie om jouw droomwereld te verkennen. Naar binnen keren om te dromen levert vaak niet direct contact met je dromen op. Je binnenwereld is namelijk ook de plek waar je vervelende ervaringen zoals teleurstellingen en mislukkingen met eerdere dromen opbergt. Je hebt het verdriet of de boosheid daarover veilig opgeborgen omdat je deze gevoelens niet eerder kon of wilde aanzien.

Als je merkt dat je geen contact kunt maken met je dromen, dan is het tijd om alsnog je opgeborgen ervaringen liefdevol aan te kijken, zodat je de bijbehorende ballast kunt opruimen. Zo krijgt je ziel weer ruimte om in jouw lichaam te wonen en te dromen van overvloed en een duurzame toekomst. Onrust nodigt je uit, laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen.

De volgende stap

Blauwe Nacht is het moment dat de dageraad ontwaakt. De zon is nog niet op maar het donker is voorbij. Durf je je toekomstdromen echt voor mogelijk te houden? De stap om jouw dromen daadwerkelijk waar te maken is ze te delen met anderen! Het is een teken dat je in mogelijkheden gelooft in plaats van beperkingen. Spreek erover met anderen, schrijf erover voor anderen. Delen maakt je tot een magneet voor alles wat nodig is om van mogelijkheden kansen te maken.

Je bent welkom om je dromen te delen!

Elvira van Rijn

geel zaadPS: Ook dit jaar organiseer ik natuurlijk weer workshops rondom de Dag Buiten de Tijd & Start van het nieuwe Zonnejaar. Ook dit keer online omdat het zo magisch is om je drie dagen achtereen mee te nemen in de energie. Ga je mee op ontdekkingsreis in het Geel Zaad toon 3 zonnejaar?

HIER VIND JE ALLE INFO OVER DE NIEUWE JAARENERGIE & WORKSHOPS

DNAfirmaties Blauwe Nacht levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe nacht

Dag 1. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 2. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 3. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 4. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 5. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 6. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 7. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 8. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 9. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 10. Gele Mens - Ik creëer

Dag 11. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 12. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 13. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3 Boeken.

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 11 juli en gaat over de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Blauwe Nacht levenspad 15 - 27 juni 2021: Tijd om je dromen te delen "

Gravatar
Donya Martin
Herkenbaar! Wilde meedoen met kunstroute (ben amateur) samen met bevriend schilderes. Nu mag zij niet deelnemen omdat zij niet in gemeente Renkum woont. Eerste reactie, dan trek ik me maar terug…. Want wie zou voor mij komen…. Oude bekende liedje…
Of….???? Hmmm, ben er nog niet uit hoor….
 

Plaats een reactie