Energie update Gele Krijger levenspad 28 juni - 10 juli 2021

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je veel geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt om vastberaden stap voor stap jouw droom waar te maken.

Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat, geeft je nog een extra zetje om de brug te slaan van dromen naar doen.

Hoe dan?

Als je je vertwijfeld afvraagt of het ooit zal gaan lukken met je dromen, helpt Gele Krijger je verder. Gele Krijger is de intelligente vragensteller. Die weet dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze tevoorschijn komen als jij de juiste vraag stelt. Focus dus niet op de antwoorden, maar op de juiste vragen. En vertrouw erop dat het antwoord niet direct hoeft te komen. Soms heeft het wat tijd nodig en geduld voordat het antwoord zich aan jou laat zien.

Jij bent een magneet voor de antwoorden als je ze niet meteen opeist. Als je jouw vragen en twijfels er durft te laten ZIJN. Als je voorbij gaat aan de frustratie dat je NU niet weet hoe je verder moet, gaan er deuren voor je open. Durf jij de onzekerheid te omarmen?

Je innerlijke leiding volgen

Elke kleine stap richting je droom kan nieuwe inspiratie geven én ook onvermoede angsten losmaken. Hoe ga je daarmee om? Vanuit angst en de onzekerheid richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding en antwoorden. Je stemt je handelen af op want anderen denken en vinden om zo meer zekerheid te krijgen. En daar begint de ellende: als je leeft op de kracht van een ander ga je er allebei op achteruit. Jullie verliezen allebei aan kracht omdat je de energie van de ander verkeerd gebruikt.

Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Daar waar de antwoorden vandaan komen. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Wisseling van Zonnejaar

Binnenkort ontvangen we weer nieuwe energie om een heel jaar lang in actie te komen voor onze dromen. Op 26 juli begint namelijk het Geel Zaad toon 3 zonnejaar. Een jaar van groei en bloei van jouw potentieel, waarin het gaat om actie vanuit verbinding met je hartsverlangen. Ik denk dat ik niet de enige ben die daarnaar uitkijkt nu we bijna klaar zijn met het turbulente Blauwe Storm toon 2 zonnejaar.

Hoe je de nieuwe jaarenergie op een praktische manier kunt gebruiken om jouw dromen vorm te geven ervaar je in de online workshops die ik geef op 24, 25 en 26 juli. Drie ochtenden achtereen starten we gezamenlijk de dag met een workshop waarin je afstemt op kansen, mogelijkheden en valkuilen van deze nieuwe jaarenergie. Hier vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden. Er komen ook opnames die voor jou als deelnemer het hele zonnejaar toegankelijk blijven. Deze workshops zijn heel goed te combineren met de online cursus met de dagenergie van 11 juli - 31 augustus.

Ik kijk ernaar uit om samen de nieuwe jaarenergie te activeren en wens je een mooi Gele Krijgerpad!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Krijgerpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele krijger

Dag 1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Dag 12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 11 juli en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode MaanWitte Wind (het pad waarin de nieuwe zonnejaar energie actief wordt)Blauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Krijger levenspad 28 juni - 10 juli 2021"

Plaats een reactie