Energie update Rode Maan levenspad 11 - 23 juli 2021: Opmaat voor het nieuwe zonnejaar

Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? De energie van het Rode Maan levenspad geeft je nu het vertrouwen dat je nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Je mag je licht voluit laten schijnen zodat je in een nieuwe flow terecht komt. Een die nog beter past bij wie jij bent.

Opmaat voor het nieuwe zonnejaar

Het Rode Maan levenspad is het laatste pad van dit zonnejaar. Deze dertien dagen leg je de laatste hand aan het fundament waarop je het komend zonnejaar verder bouwt. Dus kies bewust waaraan jij aandacht wilt geven.

Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw emotionele reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Het Rode Maan pad geeft je energie om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Wanneer je vasthoudt aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan kan het oude patroon gaan. Zo maak jij jezelf gereed voor een zonnejaar dat beter past bij wie je werkelijk bent. 

Handelen vanuit vertrouwen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent en brengt je bij een diep oervertrouwen dat alles precies goed is zoals het is. Als je vanuit dat vertrouwen  meestroomt op wat het leven je brengt, zul je op elk moment de helderheid hebben om te weten hoe je moet handelen.

Meer ondersteuning bij de Rode Maan energie vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van deze 52-dagen cursus. Het pad waarin op 26 juli het nieuwe GEEL ZAAD TOON 3 Zonnejaar van start gaat, maakt ook deel uit van deze cursus. Extra reden om je nog aan te melden.

geel zaadDaarnaast organiseer ik dit jaar rondom de start van het nieuwe zonnejaar een serie van drie online workshops waarin we de nieuwe jaarenergie in beweging zetten.

  • Zaterdag 24 juli - Start Witte Wind levenspad - zonnejaarpad 2021-2022

  • Zondag 25 juli - Dag buiten de Tijd: afsluiten en loslaten in dankbaarheid

  • Maandag 26 juli - Start Geel Zaad toon 3 zonnejaar

Drie dagen achtereen starten we samen de dag en neem ik je mee in de energie die jou het komend zonnejaar groeikracht geeft. Je maakt ruimte voor groei en bloei van jouw onbegrensde mogelijkheden. Je doet live mee of kijkt de opname terug op je eigen tijd. Hier vind je praktische info en kun je je aanmelden.

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Maan levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 1 september start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

26 juli 2021

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 3
Toon 3

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 11 - 23 juli 2021: Opmaat voor het nieuwe zonnejaar"

Plaats een reactie