Energie update Witte Wind levenspad 24 juli - 5 augustus 2021: Energie voor het nieuwe zonnejaar

Het Rode Maan levenspad was de afgelopen 13 dagen het pad van water en vuur. Het water stroomde niet alleen in de vorm van regen en kolkende rivieren. Ook tranen van verdriet en machteloosheid stroomden overvloedig. Bosbranden en extreme hitte vergden op andere plekken in de wereld het uiterste van mensen.

Juist in tijden van nood komen we dichter bij onszelf en bij elkaar. Noodgedwongen sta je stil bij de vraag wie of wat écht belangrijk voor je is. Wat is werkelijk van waarde? Vanuit de verbinding met jouw eigen antwoorden op deze vragen, kun je nu met hart en ziel (opnieuw) kiezen hoe je verder wilt.

Het Witte Wind levenspad dat vandaag van start gaat, speelt een bijzondere rol. Niet alleen de komende 13 dagen, maar een heel jaar lang.

  • Vandaag sluiten we het zonnejaar 2020-2021 af.
  • Morgen vieren we de Dag buiten de tijd.
  • Op 26 juli - Geel Zaad toon 3 - gaat het nieuwe Zonnejaar van start.

De komende dertien dagen krijg je als het ware een sneak preview van het nieuwe zonnejaar. Niet alleen de dagenergie van 26 juli is bepalend. Het hele Witte Windpad doet mee. Dus let goed op, volg de dagenergie en kies bewust wat jij aandacht geeft deze dagen.

De wind van verandering

Het komend zonnejaar waait de wind van verandering. Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je nu bent - meer verbonden met je ware zelf dan dertien dagen geleden - gaat dat leiden tot veranderingen in wat je zegt en doet. Dat heeft natuurlijk ook effect op je omgeving. Soms brengen nieuwe woorden een aangename bries teweeg, maar het kan ook een forse storm zijn.

Het kan ook zijn dat jij niet zelf die wind van verandering laat waaien, maar dat grote veranderingen je overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je tegen de wind in loopt of de wind in je rug hebt.

Wat er ook verandert, het gaat er deze dertien dagen om dat jij helemaal je unieke onbevangen zelf bent en ernaar leeft. Onbevangen zijn, spelen en het leven je tegemoet laten komen zijn daarbij de toverwoorden. En juist voor dat onbevangen spelen maken we in alle drukte veel te weinig ruime. Hoeveel ruimte maak jij voor jezelf?

Zonnejaar energie 26 juli: Geel Zaad toon 3

Je woorden hebben kracht. Zeker in dit Witte Wind levenspad zijn het zaadjes voor de toekomst. Met behulp van de Maya wijsheid creatikaarten maakte ik een jaarvers voor je. Ik speelde met de affirmaties en de poëzie van Patricia Mooren op de kaarten van Geel Zaad, toon 3 en het gidsende zegel Gele Ster. Met dit vers kun je de jaarenergie in jezelf activeren. 

geel zaadIk ben dienstbaar

Ik ben het volledige potentieel

Ik benut al mijn mogelijkheden

En groei uit tot wie ik ben

Zo kom ik in beweging

En volg ik wat mijn hart me ingeeft

Ik streef naar harmonie en eerlijk delen

Ik neem mijn eigen plek in

Door het vers hardop uit te spreken, infomeer je iedere cel van je lichaam over deze energie en tril je los wat daarmee niet resoneert. Doe het drie keer achter elkaar. Zodat het tijd heeft om te landen. Adem door en luister naar de feedback van je lichaam. Laat los wat lostrilt zodat er ruimte komt voor de groei en bloei van jouw potentieel.

Op 24, 25 en 26 juli neem ik je mee in de eerste drie dagen van het Witte Wind levenspad. We gaan spelen met de energie, het oude zonnejaar loslaten en het nieuwe verwelkomen. Elke ochtend starten we de dag met een ervaringsoefening die je dichter bij jouw authentieke zelf brengt en de magie van dit pad voor je laat werken. Je kunt je nog aanmelden, zelfs als we al zijn gestart met de workshops. De opnames staan in een online omgeving en blijven het hele zonnejaar voor jou toegankelijk. MELD JE HIER AAN

Ik wens je een jaar vol inspiratie, bezieling en groei toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 1 september op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

3 reacties op "Energie update Witte Wind levenspad 24 juli - 5 augustus 2021: Energie voor het nieuwe zonnejaar"

Gravatar
Annemie
Elvira, dankje , jou teksten zijn een dagelijkse inspiratie en verbinding. Veel moois voor jou.  

Gravatar
Elvira van Rijn
Dank je wel Hanna!  

Gravatar
hanna
Dank je wel, Elvira, voor de rust die jouw beschrijvingen vergezellen.Helderheid, precisie, kalmte, dat is wat ik meekrijg. en hier en daar is wat je mededeelt precies raak! Twintig jaar geleden ben ik zelf als Solaire Zon ( dreamspell zegel) geidentificeerd , en dit jaar mag ik van mezelf ook gaan stralen. Jouw deel van het werk met de Tzolkin blijf ik nauwlettend volgen en ik wens je alle succes, evenals de mensen die jij op jouw eigen wijze zo mooi op weg helpt en ondersteunt met jouw aanbod. Heb een fijne Dag!  

Plaats een reactie