Energie update 1 - 13 september 2021: Rode Draak levenspad: Nieuw begin

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alle disharmonie in de wereld, triggert oude patronen. Het Rode Draak levenspad dat vandaag begint geeft je energie om de patronen die zich in jouw leven aandienen definitief achter je te laten.

Tijd om te integreren

Deze kalenderronde begon op 15 december 2020 en overbrugde het oude en nieuwe jaar. Na alles wat je geleerd en beleefd hebt, begin je aan een nieuwe cyclus van 260 dagen. Nieuwe plannen en mogelijkheden dienden zich de afgelopen tijd aan. Er gingen deuren dicht en andere deuren gingen op een kier of wat verder open. Nu is het tijd om het nieuwe daadwerkelijk een plek te geven in je leven.

Het Rode Draakpad geeft je energie om vol vertrouwen te Zijn met wat zich innerlijk nog aandient uit de diepte aan oude beperkende patronen. Patronen die jou weerhouden om te groeien. Wat je te DOEN hebt deze dagen is vooral veel LATEN: loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. En... heel belangrijk. Niemand anders de schuld geven van wat er in jou wordt getriggerd. Dat leidt je namelijk alleen maar af van jouw persoonlijke groei!

Tips voor meebewegen

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfronteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Ik zeg schijnbaar, omdat het geen terugval is maar grote schoonmaak. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je energie hoog te houden.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

In dit Rode Draak pad ontvang je energie om het leven te accepteren zoals het komt. Geef je jezelf de veiligheid en het vertrouwen dat nodig is om te groeien, stevigheid te vinden in jezelf. Dat is namelijk de basis vanwaaruit elke creatieve oplossing ontstaat.

Maya wijsheid profs voorjaar 2020

Een nieuw perspectief

We gaan met Maya wijsheid een nieuwe toekomst tegemoet. Een toekomst met team Maya wijsheid. Daar is achter de schermen veel voorbereiding aan voorafgegaan tijdens de 'Tzolkin als kompas professionaliseringdagen'. Een tijd van samen afstemmen, richting vinden en bouwen. Ik ben superblij en trots dat we daarvan nu stap voor stap de concrete resultaten kunnen laten zien.

Energetisch weerbericht

Honderd dagen geleden startten Maya wijsheid profs Marinda van Hierden en Petra Meiburg het energetisch weerbericht. Vervolgens werd het team uitgebreid met Mary Ludwig en Ans van Summeren. Elke ochtend van 8.50 - 9.00 nemen ze je mee in de energie van de dag en delen ze hun versie van het Kin vers van de dag om de dagenergie van de Dreamspell Tzolkin in je DNA te activeren.

Vanaf vandaag kun je ze elke ochtend horen onder de Clubhouse Club 'Maya wijsheid'. Clubhouse is een nieuwe social media app die werkt met audio. Er wordt veel kennis gedeeld via deze app, die je gratis kunt downloaden voor iPhone en Android. Tot voor kort had je daarvoor een uitnodiging nodig. Die hindernis is inmiddels opgeheven. Je bent van harte welkom! Heb je vragen over de app, zoek dan op Clubhouse een van deze dames en ze helpen je graag verder.

Workshops door Maya wijsheid facilitators

Dit voorjaar trainde ik zeven Maya wijsheid professionals als facilitator van de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Een live workshop op locatie waarin je de dagenergie gebruikt voor inzicht, helderheid en energie. Deze workshop helpt je om richting te vinden of geven aan wat voor jou op dat moment speelt en is super krachtig.

Ik ben heel blij dat deze workshop - die ik zelf voor de Corona crisis elke twee maanden gaf in Arnhem - nu op verschillende plekken in het land gegeven gaat worden. Geke en Ans hebben de eerste workshops voor dit najaar gepland. Binnenkort vind je ze ook in de Maya wijsheid agenda. Andere facilitators volgen. 

Heb je interesse om zelf facilitator te worden? Ga dan zeker ook bij een van de facilitators deze workshop volgen. In 2022 gaat de eerste officiële facilitatortraining van start. Wil je daarover meer informatie ontvangen? Meld je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan houden we je op de hoogte.

Ik wens je een mooie nieuwe kalenderronde toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties van het Rode Draakpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode draak

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder  

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Vandaag, 1 september start de cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Je kunt je nog opgeven voor deze cursus. Je doorloopt daarin het Rode Draakpad, het Witte Tovenaarpad (jaarpad van 2021!!), het Blauwe Handpad en het Gele Zonpad.

Wil je wat meer tijd om je voor te bereiden, geef je dan nu alvast op voor de cursus die start op 5 februari. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

2 reacties op "Energie update 1 - 13 september 2021: Rode Draak levenspad: Nieuw begin"

Gravatar
Elvira van Rijn
Dag Anne,

In de agenda staan nieuwe inspiratieworks hops. Gegeven door de Maya wijsheid facilitators. Misschien is dat wat voor je. En... er is veel gratis materiaal zoals de Maya wijsheid app, de e-boeken, alle boeken kun je ook in de bieb halen en op Clubhouse is er elke ochtend in Club Maya wijsheid een gratis energetisch weerbericht.
 

Gravatar
Anne
dank voor jullie nieuwsbrief, altijd weer een bevestiging. Is er ook mogelijkheid voor mensen met een laag inkomen? De gestelde prijzen zijn hoog graag zou ik mee willen geven eens in overweging te nemen deze kansen voor iedereen mogelijk te maken,

groet
 

Plaats een reactie