Energie update Witte Tovenaar levenspad 14 - 26 september 2021: Opnieuw het jaarpad van 2021

Hoe heeft het Rode Draak pad jou geholpen om oude patronen te doorbreken? Soms is het oude nog zo aanwezig dat je je niet kunt voorstellen, dat er een nieuwe weg mogelijk is. Toch is er altijd een opening.

Misschien heb je in dit eerste pad van deze Tzolkinronde al een glimp opgevangen van hoe je leven er uitziet als je daadwerkelijk nieuwe wegen gaat bewandelen. Van de lichtheid en het gemak dat dan ontstaat.

Het Witte Tovenaarpad geeft je nu energie om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Nogmaals het jaarpad van 2021

Het Witte Tovenaarpad is een belangrijk pad om bewust te beleven. Op 18 september is het namelijk precies een Tzolkinronde geleden dat het nieuwe jaar begon. Op 1 januari kregen we de jaarenergie van 2021 aangereikt: Witte Spiegel toon 5. Dit is in 2021 de energie die je handvatten aanreikt om spiritueel te blijven groeien, JA te zeggen tegen het nieuwe, tegen wat jij en wij allemaal zo heel hard nodig hebben in deze tijd: het nieuwe laten groeien terwijl het oude nog zo aanwezig is dat het ons gemakkelijk afleidt.

Innerlijke groei is jouw waardvolle bijdrage aan het grote geheel. Meer dan ooit is het van belang om jezelf en je eigen waarheid goed te kennen. Een oude indianenwijsheid zegt: We are the ones we've been waiting for. Jij bent degene op wie je hebt gewacht. Een uitspraak die helemaal past bij Witte Tovenaar.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. Dat is precies waarover het dit jaar gaat: jouw bijdrage leveren vanuit je eigen kracht en wijsheid. De beste bijdrage die je aan de wereld kunt leveren, is doen waar je een volmondig JA bij voelt (toon 5). En alles wat je weerhoudt om het spoor van jouw JA te volgen, geeft je aanwijzingen waar je jouw potentie nog meer vrij kunt maken. 

Nu ook op 26 juli het Geel Zaad toon 3 zonnejaar van start is gegaan, krijgt de jaarenergie een nieuwe boost. Nu de tijd aangebroken om daadwerkelijk in actie te komen, samen het verschil te maken. Wanneer je je realiseert dat jij werkelijk het verschil kunt maken, gaat de Witte Tovenaar namelijk als vanzelf door jou heen werken. Je hoeft niets te forceren, niets of niemand te redden. Zodra jij iets positiefs toevoegt, gaat jouw energie zich verspreiden en trekt nog meer moois aan. Dat is de magie van de Tovenaar. Hoe klein je bijdrage ook lijkt vanuit je denken, vanuit het hart bezien is het altijd groots.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart. Het is niet voor niets dat er de zoveel hartzeer wordt aangeraakt en verwerkt, want het weten van de Tovenaar komt tot je via een open hart dat vol vertrouwen is.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk voor de magie van Witte Tovenaar? We hebben een heel jaar de tijd om de werking van Magie te leren kennen, dus neem je tijd. Ik geef je graag drie tips:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

TIP 2: Leer jezelf en jouw potentie beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen. 

Begin dit jaar heb ik een online programma ontwikkeld Afstemmen op 2021. Daarin reik ik je in vier workshops handvatten aan om een heldere koers uit te zetten voor 2021. Niet door doelen te stellen, maar door bewust te worden van wat wel en niet gaat werken voor jou in 2021 in afstemming op de nieuwe jaarenergie. Dit is hét moment om je nog eens te bezinnen op jouw koers, te kijken waar je nóg meer magie kunt toelaten, je denken loslaten. 

Je kunt je ook nu nog aanmelden en direct aan de slag met een programma van vier online workshops over de jaarenergie en het Witte Tovenaarpad. De jaarenergie is immers niet alleen rond de jaarwisseling maar het hele jaar door actief. Meld je je aan voor deze herstart van 2021, dan ontvang je een flinke korting. Hier lees je hoe het werkt.

Ik wens je een magisch pad toe en mooie nieuwe wegen!

Elvira van Rijn

PS: Er zijn nog twee plekken vrij op 3 oktober bij de workshop Afstemmen op je potentieel in Arnhem. Overweeg je in oktober (of een volgende keer) in te stappen in de jaartraining Tzolkin als kompas, dan is dit een mooie tussenstap voordat je je definitieve keuze maakt.

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte tovenaar

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus Leven en groeien met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 23 oktober 2021. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Hoe heeft het Rode Draak pad jou geholpen om oude patronen te doorbreken? ​​Soms is het oude nog zo aanwezig dat je je niet kunt voorstellen, dat er een nieuwe weg mogelijk is. Toch is er altijd een opening.

Misschien heb je in dit eerste pad van deze Tzolkinronde al een glimp opgevangen van hoe je leven er uitziet als je daadwerkelijk nieuwe wegen gaat bewandelen. Van de lichtheid en het gemak dat dan ontstaat.

​​Het Witte Tovenaarpad geeft je nu energie om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

I
de energie update van het Witte Tovenaar levenspad deel ik tips om jezelf ontvankelijk te maken voor de mogelijkheden die je niet kunt bedenken, voor de magie van de Witte Tovenaar.​​

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Witte Tovenaar levenspad 14 - 26 september 2021: Opnieuw het jaarpad van 2021"

Gravatar
Gerard
Mooie tekst weer Elvira, dank je wel, vooral dat over de energie van dit pad om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan, misschien nog ondergesneeuwd door het oude.
We gaan door met afpellen van de lagen, waardoor er iets moois ontstaat en er al is.
Fijn pad allemaal, wit, lekker verstillen....
 

Plaats een reactie