Energie update Gele Zon levenspad 10 - 22 oktober 2021: Welke vruchten pluk jij?

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen? Is het gelukt om je ondanks alle disharmonie in de wereld met heelheid te blijven verbinden? Voor veel mensen voert momenteel het ongemak de boventoon en dat betekent dat er veel kansen zijn om te transformeren. In het Gele Zon levenspad staan we stil bij de vruchten die je nu mag plukken van alles wat je de afgelopen drie paden hebt getransformeerd.

Licht, liefde en warmte

Het Gele Zon levenspad is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. De afgelopen drie paden heb je geoefend in: ZIJN met een open hart vol vertrouwen, achteroverleunen en ontvangen wat nodig is voor transformatie.

  • Sta eens stil bij wat er van het toneel is verdwenen en wat er over is gebleven.
  • En vraag jezelf eens af waaraan jij nu bewust aandacht wilt geven zodat het kan gaan groeien.

Alles is perfect zoals het is

Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Er is op dit moment een grote krachtmeting gaande tussen het oude en het nieuwe, licht en donker. Misschien zie je het in je eigen persoonlijk leven of om je heen gebeuren op allerlei verschillende manieren. We worden uitgedaagd om standpunten in te nemen, keuzes te maken.

Naar wat of wie luister je? Hoe blijf jij in je eigen midden? Gele Zon is niet 'voor' of 'tegen' iets of iemand. En heel belangrijk: Gele Zon ontkent ook niets, laat het licht schijnen op álles wat er is, zet alles in het licht en oordeelt niet.

Bewust kiezen

Aan het eind van dit pad vinden we Gele Mens: de bewuste mens. Dat bewustzijn hebben we nu heel hard nodig en wordt ons in dit pad aangereikt op toon 13, de toon van aanwezigheid, de toon van boven jezelf uitstijgen naar een nieuw niveau van ZIJN.

Ook al is jouw situatie in jouw ogen allesbehalve perfect, er is altijd een schat verborgen in datgene wat voor jou niet perfect voelt. Die schat is jouw eigen groeikracht. Zelfs je angsten en oordelen zijn perfect. Ze komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Als jij je ervan bewust bent, kun je vervolgens zelf bewust kiezen wat je ermee doet, hoe je ze gaat gebruiken om te groeien. Dat is precies wat jou krachtig maakt en stralend als de zon.

Verwarmen en opladen

Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jou krachtig maakt. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool. Versterk je eigen kracht, zorg dat je stevig bent verbonden met jezelf, met de aarde en laat je licht schijnen op alles wat er is, en kies bewust waarmee jij je wilt verbinden.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëren, verbinden en delen. Een kleur die momenteel extra belangrijk is, omdat we die verbinding anderhalf jaar zo gemist hebben. Wat je live met elkaar ervaart, haal je niet uit een boek of app. Daarom nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan:

Afstemmen op je eigen wijsheid 

Inspiratieworkshops met de dagenergie als kompas voor je leven. De komende tijd zijn er workshops in Amersfoort, Steenwijk, Boxmeer en Nuenen. Kijk hier of jouw zegel of toon aan bod komt in een van de workshops.

Afstemmen op je potentieel 

Ervaringsgerichte workshop over jouw plek in de kalender met praktische handvatten om te werken met het geboorteprofiel als instrument voor zelfcoaching op 7 november in Arnhem. Info en aanmelden

De focus ligt in deze workshops op drie verbindingen:

  • de verbinding met jezelf die je bij je eigen kracht brengt,
  • de verbinding met de kalender die je bij je eigen wijsheid brengt,
  • de verbinding met elkaar die voor helende, verwarmende en magische ontmoetingen zorgt.

Deze live bijeenkomsten zijn stuk voor stuk kansen om jezelf op te laden, te verbinden met krachtige, creatieve energie. Ben jij erbij?

Ik wens je een hartverwarmende tijd toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Zon levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele zon

Dag 1. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 2. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 3. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 4. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 5. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 6. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 7. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 8. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 9. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 10. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 11. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 12. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 13. Gele Mens - Ik creëer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 23 oktober en gaat over het Rode Hemelwandelaarpad, het Witte Wereldoverbruggerpad, het Blauwe Stormpad en het Gele Mens pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

2 reacties op "Energie update Gele Zon levenspad 10 - 22 oktober 2021: Welke vruchten pluk jij?"

Gravatar
Yoke
Hi Elvira, ik vroeg me af waarom Rode Aarde er niet bij staat.
groetjes, Yoke
 

Gravatar
Elvira van Rijn
Hoi Yoke, er zitten maar 13 dagen In een pad. En dit pad komt Rode Aarde niet aan de beurt. Volgens pad weer :-)  

Plaats een reactie