Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 23 oktober - 4 november 2021

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Dreamspell Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad. Een pad dat je de moed en het vertrouwen geeft om op gevoel en zonder vooropgezet plan nieuwe wegen te bewandelen.

In 2014 schreef ik juist in dit pad Maya wijsheid in als onderneming bij de Kamer van Koophandel. Daarmee werd het Rode Hemelwandelaar levenspad het geboortepad van Maya wijsheid.

Ik ging van start vanuit een diep verlangen. Mijn angst dat ik er niet van zou kunnen leven nam ik liefdevol bij de hand en ik ging pionieren. Stap voor stap bouwen, vallen en weer opstaan. En ervaringen delen. Dat is belangrijk, juist nu in deze onzekere tijd kunnen we leren met en van elkaar. Dat het wél kan. Dat het stap voor stap gaat en dat vallen en weer opstaan erbij hoort.

Op ontdekkingsreis

Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, buiten het terrein dat jou bekend is. De omstandigheden krijgen we momenteel op een presenteerblaadje aangereikt. Niets is zeker en zowel een oud als een nieuw normaal zijn ver te zoeken. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Het is de kunst van elk experiment het mooie te zien, eenvoudigweg omdat je er hoe dan ook wijzer van wordt. Het gaat er niet om het vooraf bedachte eindresultaat, maar om het onverwachte dat ontstaat als je zonder einddoel gaat experimenteren. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en leert kanten van jezelf en anderen kennen die je misschien niet had vermoed.

De schijnveiligheid van het bekende

Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Ik heb het allemaal meegemaakt. Willen weten hoe het scenario voor de toekomst eruit ziet, is de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen. Rode Hemelwandelaar gaat op pad zonder plan en stelt onderweg, op basis van ervaring de koers zonodig bij.

Als je beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan te 'werken'. Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je de dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn. 

Verhalen delen

Dit pad gaat ook over de verhalen die we met elkaar delen, de ervaringsverhalen waardoor we van elkaar leren. Daarom nodig ik je van harte uit om op maandag 1 november om 20:00 bij een speciale 'uitzending' van Maya wijsheid op Clubhouse (download gratis de app Clubhouse via deze link).

Die avond ga ik in gesprek met Marinda, Mary, Petra en Ans. Zij verzorgen elke ochtend op Clubhouse het energetisch weerbericht van Maya wijsheid. We gaan het hebben over het geboortepad van Maya wijsheid, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling met de Tzolkin, de spiritualiteit van de Maya's. En natuurlijk moeten we het op deze overgang van 1 naar 2 november (Allerheiligen en Allerzielen) hebben over de bijzondere verbinding die de Maya's hebben met hun voorouders.

Clubhouse is een audio app met live uitzending. Er zijn geen opnames, dus zorg vooral dat je er live bij bent. Ik ontmoet je graag daar en wens je een mooie ontdekkingsreis toe!

Elvira van Rijn

PS: Op 7 november ben je van harte welkom bij de workshop Afstemmen op je potentieel in Arnhem. Heb je kennis gemaakt met de Dreamspell Tzolkin kalender en wil je meer praktische handvatten? In deze vervolgworkshop leg je een stevige basis om zelfstandig en ervaringsgericht te werken met de kalender.

 

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Je ontdekt daarin hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je nu nog op voor de cursus van vandaag of neem wat meer tijd om je voor te bereiden en meld je aan voor de volgende ronde die start op 14 december.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 23 oktober - 4 november 2021"

Plaats een reactie