Energie update Witte Wereldoverbruggerpad 5-17 november 2021: Tijd om even stil te staan

Welke nieuwe wegen heb jij bewandeld in het Rode Hemelwandelaar levenspad? De ervaringen die je hebt opgedaan helpen je nu om te brug te slaan tussen wat was en wat zal zijn.

Werkelijke vernieuwing gaat altijd met chaos gepaard. En te midden van chaos ontvang je deze dertien dagen in het Witte Wereldoverbruggerpad energie om even stil te staan en een beetje achterover te leunen, zien wat er gebeurt, even afstand te nemen. Dat gaat je helpen om te zien waar het leven écht heen wil met jou, in plaats van waar jij denkt heen te moeten van jezelf of anderen.

Ruimte maken

In deze onzekere tijden kan je persoonlijkheid behoorlijk in overlevingsmechanismen schieten. Daar waar we controle willen en het leven ervaren als een gevecht,  creëeren we onbewust blokkades voor vernieuwen vanuit flow en moeiteloosheid.

Vraag je eens af of je in gevecht bent met iets buiten jezelf, omstandigheden waaraan je niets kunt doen. Door de strijd in jezelf, met jezelf te erkennen als overlevingsmechanisme, maak je ruimte om eerder en makkelijker te komen waar je wilt op een manier die je zelf nooit had kunnen bedenken. 

Ontspannen en plezier maken

Witte Wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, chaos en orde, gehoorzaamheid en verzet, angst en liefde. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing.

Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. Loslaten wat jou loslaat, volgen wat zich aandient.

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door te ontspannen en plezier te maken. Dat helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Juist door de controle los te laten en meer te focussen op lichtheid, wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je diep van binnen bent.

Gids voor 2021

Het Witte Wereldoverbrugger pad is een bijzonder pad in 2021. Witte Wereldoverbrugger is namelijk het gidsende zegel van de jaarenergie Witte Spiegel toon 5. Dat betekent dat niet alleen de energie van Witte Wereldoverbrugger, maar de energie van het hele Witte Wereldoverbruggerpad ons in 2021 collectief de weg wijst. 

Vind je het lastig om ontspannen te blijven in deze chaotische overgangstijd, dan is het Innerlijk Licht e-festival 2021 echt een aanrader en cadeau. Dit jaar doe ik voor het derde jaar mee aan dit elfdaagse online festival met een overvloed aan mooie workshops. Het speelt zich helemaal af in dit Witte Wereldoverbruggerpad. Hier kun je je aanmelden. Je doet gratis mee en kunt van alle workshops gedurende het festival ook de opname terugzien.

Ik wens je veel ruimte en mooie inzichten toe deze dagen!

Elvira van Rijn

witte wereldoverbrugger

DNAfirmaties Witte Wereldoverbrugger levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 7. Gele Mens - Ik creëer

Dag 8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Bron: Maya wijsheid creatiekaarten 2e druk, Elvira van Rijn, Patricia Mooren, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

De online cursus met de dagenergie helpt je de signalen opvangen, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Meld je nu alvast aan voor de volgende ronde die start op 14 december. Dan ontvang je nu alvast het startdocument in je mailbox ter voorbereiding. We doorlopen dan de intense paden rondom het hart van de kalender: Rode Slangpad, het Witte Spiegelpadhet Blauwe aappad en het Geel Zaad pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

10 augustus 2022

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 6
Toon 6

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wereldoverbruggerpad 5-17 november 2021: Tijd om even stil te staan"

Plaats een reactie