Afstemmen op 2022 - een stabiele koers varen met de jaarenergie

Hoe kom je vooruit in een tijd waarin het zo gemakkelijk is om de weg kwijt te raken? Juist de dingen die je niet wilt, leiden gemakkelijk af omdat ze zo alom aanwezig zijn. Niet weten waar we heen gaan, kan bovendien verlammend werken in een tijd waarin het zo hard nodig is dat we letterlijk en figuurlijk in beweging blijven.

Afstemmen op de jaarenergie helpt mij al jaren om op koers te blijven, te zien waar het om gaat in de wereld en in mijzelf. Het helpt me bij mijn spirituele groei en ondersteunt me om met hart en ziel te blijven doen wat echt bij me past. 

De jaarenergie is als het ware de achtergrondmuziek waarmee we allemaal te maken hebben. Als je daarmee ‘in tune’ bent, leef je meer in harmonie. Afstemmen op de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent.

Stabiliteit en doorstroming

De jaarenergie van 2022 brengt je handvatten om ondanks alle onrust in de wereld een stabiele koers te varen, zonder duwen of trekken. 2022 is een Blauwe Nacht toon 6 jaar. Toon 6 geeft stabiliteit en doorstroming. Zorgt voor continuiteit op weg naar de toekomst. Het is de energie van gelijkwaardigheid die ervoor zorgt dat in ieders behoeften wordt voorzien. Gelijkwaardigheid betekent dat jouw bijdrage even belangrijk is als die van ieder ander. Jouw bijdrage is dus van essentieel belang: elke kleine stroom heeft de potentie om een krachtige zelfbewuste en zelfvoorzienende rivier te worden. Je beste bijdrage lever je in 2022 ondersteund door de kwaliteiten van het jaarzegel Blauwe Nacht.

Van donker naar licht

Blauwe Nacht symboliseert de overgang van donker naar licht. Het is het moment dat de zon nog niet op is, maar het licht al wel zichtbaar. Het is de belofte van een nieuwe dag. Het begin is er, maar alles is nog mogelijk. En jij kunt bijdragen aan de nieuwe dag. Door vol vertrouwen in het hier en nu te doen wat nodig is. En wat dat precies is, ligt eerder in de binnenwereld dan in de buitenwereld.

Een enorme valkuil is dat het nog zo donker is dat je denkt dat die zon niet meer gaat opkomen. Angst, somberheid en depressie zijn de top drie valkuilen in 2022.

Blauwe Nacht staat ook voor het huis van je ziel. Is je lichaam een fijne plek voor je ziel om in te wonen? Anderhalf jaar geleden reden we massaal naar de stort met alle overbodige spullen die in schuren, kelders en op zolders stonden. We klusten erop los om bezig te blijven tijdens lock downs. En nu is het tijd om de focus nog meer naar binnen te brengen en innerlijk op te ruimen wat jou belast. Niet alleen emotioneel en mentaal maar ook fysiek. Angst is een emotie die nauw verbonden is met Blauwe Nacht. En die is diep in onze cellen verankerd.

Jij bent de toekomst

Blauwe Nacht staat voor datgene wat de vader en moeder voortbrengen: een uniek kind waarin ze beiden voortleven. Het kind is de toekomst. Alles is mogelijk en het is je geboorterecht om je dromen waar te maken en te leven in overvloed. Je kunt alleen je eigen dromen leven. Je bent dan wel een kind van je vader en moeder, maar hun cellen zijn gecombineerd tot iets nieuws en unieks. Er is er maar één zoals jij en er is er maar één die jouw dromen kan dromen en waarmaken. Iedere grootheid op aarde was ooit dat kleine wezen waarvoor de toekomst open lag.

You are your ancestors wildest dreams

Blauwe Nacht symboliseert het unieke schepsel dat jij bent: van jou is er maar één. Alleen al het feit dat je er bent is jouw bijdrage aan het geheel. In 2022 is het tijd om jouw eigen unieke talenten vaardigheden in te zetten om verder te komen. Hoe zou het zijn om je dromen vleugels te geven en ze niet meteen te beknotten door te denken aan wat haalbaar is en wat niet. Maak ruimte voor het onvoorstelbare door te luisteren naar je innerlijke stem en neem kleine stapjes: doe wat past bij jouw dromen en wees trouw aan het pad van je ziel.

Brandpunt tussen verleden en toekomst

De jaarenergie valt dit jaar op een kerndag - een dag in de middenkolom van de kalender: het brandpunt tussen verleden en toekomst. 2022 wordt een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is een jaar waarin je doorstroming creëert door naar binnen te keren. Precies daar te verblijven waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. 

Concentratie is een kwaliteit die je in deze kolom wordt aangereikt. Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode die ons leert in het hier en nu te leven. Ben je met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten.

We hebben maar één keuze: vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

In vier stappen op koers komen

Vanaf 27 december kun je weer samen met mij en gelijkgestemden deelnemen aan een programma van vier online workshops over de jaarenergie, waarvan de laatste ook live via Zoom te volgen is. Iedereen kan meedoen. 

  • We halen het goud uit 2021 en blikken vooruit op het nieuwe jaar.
  • Je ontwikkelt je eigen tools om gedurende het jaar in je kracht te blijven
  • Je ontvangt aanwijzingen om een stabiele koers te varen zonder duwen of trekken

De workshops voorzien je natuurlijk van informatie. Maar de echte inzichten haal je uit de oefeningen die je krijgt aangereikt in alle vier de workshops. Geen zware kost, maar oefeningen die je inspiratie, lichtheid en kracht geven voor het nieuwe jaar.

De eerste drie workshops volg je op je eigen tijd. De laatste is live via Zoom op 7 januari (ook deze wordt overigens opgenomen en is terug te zien). Alle workshops blijven het hele jaar voor je toegankelijk via een online cursusomgeving. Reken op anderhalf uur per workshop inclusief de oefening of opdracht. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de jaarenergie te verkennen.

blauwe nacht

Praktisch

  • Vanaf 27 december start het programma met drie online workshops en aanvullend materiaal om te downloaden.
  • Op vrijdag 7 januari kun je van 10.30 - 12.00 live via zoom meedoen aan workshop 4: de integratie workshop. Kun je er niet bij zijn. Dan kun je later de opname bekijken.
  • Je houdt het hele jaar toegang tot het materiaal.
  • Deelname: 137,-

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je betaling via mail (check je spambox mocht je niets ontvangen) en in een aparte mail ontvang je verdere instructies voor je deelname. 

BESTEL HIER JOUW TICKET

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

3 reacties op "Afstemmen op 2022 - een stabiele koers varen met de jaarenergie"

Gravatar
Elvira van Rijn
Dank je wel Klaske, wat fijn om te horen! Met behulp van de Witte Spiegel toon 1 ontvang ik je wens met dankbaarheid en wens ik jou hetzelfde toe :-)  

Gravatar
Klaske Bosch
Heerlijk om te ontvangen Elvira, dankjewel opnieuw!!
Warme 2e Kerstdag groetjes, Klaske
 

Gravatar
Klaske Bosch
Beste lieve Elvira en team, Heel veel dank voor al je(jullie) Inspiratie in 2021, het hele jaar door, dag aan dag. Voor mij voelde het steeds ondersteunend!
Graag wens ik jou en medewerkers hele fijne Kerstdagen samen met dierbaren en een Gelukkig en gezond 2022, met opnieuw veel mooie Inspiratie, Balans en Harmonie, het hele jaar door. Warme groetjes, Klaske
 

Plaats een reactie