Energie update Rode Slang levenspad 14 - 26 december 2022: Tijd voor transformatie

Hoe is het jou vergaan in het Gele Mens levenspad? Welke nieuwe groeimogelijkheden voor de toekomst heb jij aandacht gegeven?

Vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen waarin we door het hart van de kalender gaan. En waarin we de nieuwe jaarenergie ontvangen. Een intense periode van vier paden die je ondersteunen bij:

  • innerlijk ruimte maken voor de vernieuwing die je in de wereld wilt zien,
  • afstemmen in het hier en nu op je eigen hart en bron,
  • kiezen voor vooruitgang als voorbereiding op 2022

Lekker in je vel

We beginnen met vernieuwen in het Rode Slang pad. Je ontvangt deze dertien dagen energie om goed in je vel te zitten. Klaar voor het nieuwe jaar. Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! De collectieve jas begint aardig te knellen. Er is zoveel ouds wat niet meer mee wil. En dat merk je. De levensenergie kan niet overal vrijuit stromen en dat is juist wat nodig is om een nieuwe toekomt tegemoet te gaan.

Voel eens hoe het is met jouw 'jas'. Wat niet meer bij je past, levert weerstand op, begint te knellen. En alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie aan en geeft energie. Waar ervaar jij weerstand en waarvan krijg jij energie? Dat laatste mag je alle aandacht geven zodat in de vrije stroom van jouw levenskracht de weerstand kan oplossen. Het leven wil stromen!

Je levenskracht vrij laten stromen

Het Rode Slang pad is een intens pad met tien portaaldagen van 15 tot 24 december. Het zijn dagen waarop je gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangt. Die informatie ontvang je in je lichaam zonder dat je er meteen woorden aan kunt geven. Het zijn een soort kosmische downloads die een diepere laag in jezelf aanraken en je helpen om vastberaden de nieuwe weg te volgen die jij het afgelopen half jaar bent ingeslagen.

Deze dagen kun je je ook bewust worden van patronen en overtuigingen die jou weerhouden om daadwerkelijk je leven opnieuw vorm te geven. Wees alert op de signalen want bewustwording opent de deur naar een nieuwe toekomst. Speelt je lichaam op, weet dan dat het geen blokkade is maar een teken van vooruitgang. Je lichaam laat je weten dat het jouw liefdevolle steun en aandacht nodig heeft om oud zeer los te laten op fysiek niveau. Je lichaam heeft juist op zo'n moment jouw liefdevolle aandacht en dankbaarheid nodig voor alles wat het voor je heeft gedragen totdat jij eraan toe was het te verwerken. 

Volg de signalen op weg naar 2022

Hoe lekkerder jij in je vel zit, des te beter je bent afgestemd op hemel en aarde. Dus geef vernieuwing de ruimte, juist als het ongemakkelijk voelt en knelt. Dat maakt je meer en meer ontvankelijk voor synchroniciteit. En als die voor je gaat werken krijg je meer meevallers en minder tegenvallers op je pad. Zomaar 'toevallig' valt je toe wat je nodig hebt, precies op het juiste moment. Daar kun je op vertrouwen. Dus volg de signalen op weg naar het nieuwe jaar.

Na dit pad, op 27 december begint het Witte Spiegelpad waarin de jaarenergie van 2022 valt. Vanaf dan kun je voor het zevende jaar op rij samen met mij en gelijkgestemden Afstemmen op de jaarenergie. Als je een steuntje in de rug kunt gebruiken voor het komend jaar, geef je dan op voor dit online workshopprogramma waarin ik je sleutels aanreik om een stabiele koers te varen in het nieuwe jaar. LEES MEER

Ik wens je de wijsheid toe om de taal van je lichaam te verstaan.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Slang levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode slang

Dag 1. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 2. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 3. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 4. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 5. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 6. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 7. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 8. Gele Mens - Ik creëer

Dag 9. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 10. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 11. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 12. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 13. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender.

Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Vandaag start de cursus met de levenspaden: Rode SlangWitte SpiegelBlauwe Aap en Geel Zaad.

De eerstvolgende cursus start op 4 februari met de levenspaden Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Slang levenspad 14 - 26 december 2022: Tijd voor transformatie"

Plaats een reactie