Energie update Witte Spiegelpad 27 december - 8 januari 2022: Jaarpad van 2022

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je levenskracht te laten stromen. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? Klaar voor het nieuwe jaar.

De energie van het Witte Spiegelpad brengt je in situaties waarin je de kans hebt om de motor te zijn achter vernieuwing in je eigen leven en dat van anderen. In dit pad ontvangen we de jaarenergie voor 2022. Als jaarpad bevat het een schat aan wijsheid over de manier waarop we in 2022 worden ondersteund in onze spirituele ontwikkeling.

Energie voor verandering

Het gaat in dit pad om jouw spiegelbeeld. Met wat jij uitstraalt -bewust of onbewust - trek je namelijk situaties en mensen aan die jou helpen om trouw te zijn aan jezelf en aan het pad van je ziel. In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast in je omgeving vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat.

Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

Bedenk dat conflicten die je tegenkomt in de wereld om je heen een weerspiegeling zijn van een conflict in jezelf. Het heeft dus geen zin om de schuld van dingen die jou raken buiten je zelf te leggen. Ze zijn een uitnodiging om het conflict in jezelf te helen. Kijk eens in de spiegel. Wat zie je dan: je oude zelf, wie je NU bent of je toekomstige zelf?

In je eigen midden staan

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom van de kalender. Op 30 december breekt deze periode van twintig kerndagen aan. De middenkolom nodigt je uit in het hier en nu aanwezig te zijn, met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. Je vindt balans als je in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunt zijn met jezelf en hoe het nu is.

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Het Blauwe Nacht toon 6 jaar

De jaarenergie die we ontvangen op 1 januari geeft energie voor spirituele groei. Naar binnen keren om bewust en vernieuwd vooruit te kunnen. Dat is waar het in dit jaar om draait. En stilstaan betekent niet wachten, maar de signalen opvangen die jou helpen om je voor te bereiden op de toekomst.

2022 is een Blauwe Nacht jaar. Blauwe Nacht symboliseert de overgang van donker naar licht. Het moment dat de zon nog niet op is, maar het licht al wel zichtbaar. Het is de belofte van een nieuwe dag. Het begin is er, maar alles is nog open.

Blauwe Nacht symboliseert ook het unieke schepsel dat jij bent: van jou is er maar één. Alleen al het feit dat je er bent is jouw bijdrage aan het geheel. In 2022 is het tijd om jouw eigen unieke talenten vaardigheden in te zetten om verder te komen. Daarbij mag je groot dromen. Geef je dromen vleugels en beknot ze niet meteen door te denken aan wat haalbaar is en wat niet. Maak ruimte voor het onvoorstelbare door te luisteren naar je innerlijke stem en neem kleine stapjes: doe wat past bij jouw dromen en wees trouw aan het pad van je ziel.

Volg de stroom

2022 is ook een toon 6 jaar: het zesde jaar in een cyclus van 13. Toon 6 geeft stabiliteit en doorstroming. Zorgt voor continuiteit op weg naar de toekomst. Het is de energie van gelijkwaardigheid die ervoor zorgt dat in ieders behoeften wordt voorzien.

Gelijkwaardigheid betekent dat ieders bijdrage weliswaar anders van aard is maar toch wel even belangrijk. Daarin is geen groot of klein, minder of meer. Geen druppel op de gloeiende plaat. Jouw bijdrage is van essentieel belang: elke kleine stroom heeft immers de potentie om een krachtige zelfbewuste en zelfvoorzienende rivier te worden.

Dus het maakt echt uit wat je doet en wat je laat. Waarvoor je kiest en of dat past bij wie je diep van binnen bent. De jaarenergie van 2022 wijst je de weg naar binnen om gelijkheid te brengen vanuit je eigen kern.

Afstemmen op 2022

Vanaf 27 december kun je meedoen aan het online programma Afstemmen op 2022. Daarin zet je een stabiele koers uit voor het nieuwe jaar en krijg je handvatten om jezelf te versterken op de momenten dat het lastig is. Het programma bestaat uit vier online workshops: drie die je op je eigen tijd kunt doen en een integratieworkshop op 7 januari waarvan ook een opname beschikbaar komt.

De workshops voorzien je natuurlijk van informatie. Maar de echte inzichten haal je uit de oefeningen die je krijgt aangereikt in alle vier de workshops. Geen zware kost, maar oefeningen die je inspiratie, lichtheid en kracht geven voor het nieuwe jaar. MEER INFORTMATIE VIND JE HIER.

Ik wens je fijne kerstdagen toe en een mooi begin van een liefdevol en creatief 2022.

Elvira van Rijn

 

DNAfirmaties Witte Spiegelpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

In de online cursus met de dagenergie: e-wenscursus ontdek je hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De dagenergie en levenspaden ondersteunen je samen met de oefeningen en opdrachtjes die je krijgt aangereikt.

De eerstvolgende cursus start op 4 februari en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Spiegelpad 27 december - 8 januari 2022: Jaarpad van 2022"

Plaats een reactie