Energie update Blauwe Aap levenspad 9 - 21 januari 2022: de kracht van lichtheid

Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf? Ze hebben een bijzondere betekenis omdat het Witte Spiegelpad ook het jaarpad van 2022 is. Dit pad leidt ons het hele jaar naar de bron van creatie in onszelf. Het geeft je energie om negativiteit te transformeren in lichtheid en positiviteit.

Vandaag vertrekken we vanuit de andere brondag: de eerste dag van het Blauwe Aap levenspad. Dit is het pad waarin je energie ontvangt om te creëren vanuit lichtheid en positiviteit.

Verbinden met de bron

Het Blauwe Aap levenspad gaat over licht leven. Dat is in deze tijd voor veel mensen een enorme uitdaging. Zeker als je denkt dat licht leven betekent dat alles gaat zoals je graag wilt en dat je vooral vrolijk bent. De afgelopen 13 dagen heb ik ervaren hoezeer licht leven is verbonden met vertrouwen.

  • Vertrouwen dat alles precies moet gaan zoals het gaat, ook al snap je er niks van.
  • Vertrouwen dat wat negatief en verstorend lijkt, toch postief kan uitpakken en kan zorgen voor vernieuwing, voor de kanteling waar je al zo lang op wacht.
  • Vertrouwen dat het destructieve uiteindelijk ook zichzelf afbreekt. Dat je daar niets anders voor hoeft te doen dan je zelf te richten op het constructieve.

Als je bewust gebruik maakt van het gereedschap dat het Blauwe Aap levenspad je aanreikt, kun je daarmee patronen doorbreken die je onbewust laten geloven dat het leven zwaar is. Dat je machteloos bent en moet vechten om te overleven.

Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid neem je onbewust beperkende overtuigingen en patronen over die al generaties lang zijn doorgegeven. Door te vertrouwen op het leven, te ontspannen en te doen wat jou plezier geeft, herstel je het contact met jouw eigen lichtheid.

Je hoeft nergens op te wachten. Je kunt het gewoon elke dag doen, ook als je het heel spannend vindt om 'zomaar' te ontspannen in deze tijden van onzekerheid, niet weten hoe of wat de toekomst brengt. Soms is dat niet eenvoudig, maar het is wel de manier om ervoor te zorgen dat oude patronen en overtuigingen geleidelijk aan hun kracht verliezen.

Dertien tips voor creëren vanuit je bron

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan het gereedschap van mijn levenspad mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van het pad waarin ik ben geboren: dit Blauwe Aap levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen en dit hele zonnejaar helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Verbind je met licht leven

Net als ik kun jij voor jezelf dertien tips voor creatie maken. Dat leer je door je te verbinden met de zegels en tonen van de kalender. Eerst die van de dagenergie en vervolgens met die van je eigen geboortepad. Op 4 februari begint er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Wacht niet met aanmelden, maar bestel nu alvast de cursus en bijbehorend boek en logboek. Dan heb je tijd om alvast het een en ander voor te bereiden.

Voor coaches, therapeuten en anderen die mensen professioneel begeleiden in hun ontwikkeling start op 25 januari weer een nieuwe serie van de Cirkel van wijsheid. In zes live online ochtendsessies van een uur reik ik oefeningen aan die jou (opnieuw) verbinden met jouw eigen kracht en wijsheid zodat je vandaaruit weer meer kunt betekenen voor anderen. We gebruiken de dagenergie om de verbinding met jouw bron van creatie te versterken. Meld je hier aan voor deze nieuwe reeks. 

Ik verheug me erop om samen met jou je gereedschap tastbaar en werkbaar te maken en wens je veel plezier toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Ps: Heb je mijn podcast al eens beluisterd bij Magisch Nederland? Daarin vertel ik mijn visie en ervaring met de Maya wijsheid en hoe het allemaal zo is gekomen.

DNAfirmaties

blauwe aap

De tips hierboven zijn mijn persoonlijke interpretatie van de dagenergie en een uitvloeisel van de manier waarop de DNAfirmaties van dit pad mij raken. De DNAfirmaties zijn helende zinnen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 2. Gele Mens - Ik creëer

Dag 3. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 4. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 5. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 6. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 7. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 8. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 9. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 10. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 11. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 12. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 13. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3boeken.

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 4 februari en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

25 januari 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Aap levenspad 9 - 21 januari 2022: de kracht van lichtheid"

Plaats een reactie