Energie update Rode Maan levenspad 28 maart - 9 april 2022: Energie om jezelf te zuiveren

Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? De energie van het Rode Maan levenspad geeft je nu het vertrouwen dat je nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Je mag je licht voluit laten schijnen zodat je in een nieuwe flow terecht komt. Een die nog beter past bij wie jij bent.

Laat je licht schijnen

Wat we in deze donkere tijden hard nodig hebben is veel lichtpuntjes. En zo'n lichtpuntje kun je zijn voor jezelf en voor anderen. Ons licht wordt zwakker als we onze eigen waarde niet zien of ontkennen.  

Energie om jezelf te zuiveren

Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw emotionele reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Het Rode Maan pad geeft je energie om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Wanneer je vasthoudt aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan kan het oude patroon gaan. Zo maak jij jezelf gereed voor een flow die beter past bij wie je werkelijk bent. Graag deel ik hier een van de twee Rode Maan kaart uit de set Maya wijsheid Creatiekaarten. Spreek het vers en de affirmaties regelmatig hardop uit. Ze helpen je om jouw Rode Maan energie te versterken.

CK Rode Maan aff

Handelen vanuit vertrouwen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent en brengt je bij een diep oervertrouwen dat alles precies goed is zoals het is. Als je vanuit dat vertrouwen  meestroomt op wat het leven je brengt, zul je op elk moment de helderheid hebben om te weten hoe je moet handelen.

Meer ondersteuning en inspiratie over het Rode Maan pad en de drie daarop volgende paden vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van deze 52-dagen cursus. Het pad waarin op 26 juli 2021 het GEEL ZAAD TOON 3 Zonnejaar van start ging, maakt ook deel uit van deze cursus. Een mooi moment op de stand op te maken en een extra reden om je nog aan te melden.

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

PS: Op 26 april gaat er weer een nieuwe serie online Cirkel van wijsheid sessies van start. Speciaal voor coaches, therapeuten en andere begeleiders die willen ervaren hoe je je eigen licht én dat van je cliënt stralend laat schijnen met behulp van de dagenergie. Hier lees je meer over de werkvormen en vind je ervaringen van deelnemers.

DNAfirmaties Rode Maan levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 19 mei start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 28 maart - 9 april 2022: Energie om jezelf te zuiveren"

Plaats een reactie