Energie update Witte Wind levenspad 10-22 april 2022

Hoe ben jij je oude zelf ontstegen in het Rode Maan levenspad? Rode Maan staat niet alleen voor emotionele zuivering maar staat ook symbool voor de waarde van het leven en de prijs die we betalen voor hoe we met de aarde en met elkaar omgaan.

Juist in tijden van nood komen we dichter bij onszelf en bij elkaar. Noodgedwongen sta je stil bij de vraag wie of wat écht belangrijk voor je is. Wat is werkelijk van waarde en werkt wat jij doet écht voor jou? Vanuit de verbinding met jouw eigenwaarde kun je nu in het Witte Wind levenspad met hart en ziel kiezen hoe je verder wilt. Wat je wilt bijdragen en wat je wilt zaaien voor de toekomst.

Zaden voor de toekomst

Je woorden hebben kracht. Zeker in dit Witte Wind levenspad zijn het zaadjes voor de toekomst. Dit pad is namelijk ook het Zonnejaarpad voor 2021-2022.

Afgelopen zomer op 26 juli ging het nieuwe zonnejaar in dit pad van start met de jaarenergie Geel Zaad toon 3. De komende dertien dagen krijg je als het ware de tussenstand van dit zonnejaar gepresenteerd. Niet alleen de jaarenergie Geel Zaad toon 3 is bepalend. Het hele Witte Windpad doet mee. Dus let goed op, volg de dagenergie en kies bewust wat jij aandacht geeft deze dagen.

Met behulp van de Maya wijsheid creatiekaarten maakte ik afgelopen zomer een jaarvers voor je. Ik speelde met de affirmaties en de poëzie van Patricia Mooren op de kaarten van Geel Zaad, toon 3 en het gidsende zegel Gele Ster. Met dit vers kun je de jaarenergie in jezelf opnieuw activeren.

 

geel zaadIk ben dienstbaar

Ik ben het volledige potentieel

Ik benut al mijn mogelijkheden

En groei uit tot wie ik ben

Zo kom ik in beweging

En volg ik wat mijn hart me ingeeft

Ik streef naar harmonie en eerlijk delen

Ik neem mijn eigen plek in

 

Door het vers hardop uit te spreken, infomeer je iedere cel van je lichaam over deze energie en tril je los wat daarmee niet resoneert. Doe het drie keer achter elkaar. Zodat het tijd heeft om te landen. Adem door en luister naar de feedback van je lichaam. Laat los wat lostrilt zodat er ruimte komt voor de groei en bloei van jouw potentieel.

De wind van verandering

Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je werkelijk bent, diep vanbinnen, gaat dat leiden tot veranderingen in je leven. Het kan zijn dat jij zelf die wind van verandering laat waaien, maar grote veranderingen kunnen je ook overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, meebeweegt met de wind, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je tegen de wind in loopt of de wind in je rug hebt.

Ik wens je een pad vol inspiratie, bezieling en groei toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 19 mei op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wind levenspad 10-22 april 2022 "

Plaats een reactie