Energie update Blauwe Adelaar levenspad: 23 april - 5 mei 2022

Heb jij gekozen voor wat echt van waarde is voor jou de afgelopen periode? Het was een bijzonder pad waarin opnieuw de Zonnejaarenergie voorbij kwam. De energie van het Blauwe Adelaar levenspad helpt je om nu met hart en ziel jouw bijdrage aan de wereld te leveren.

Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er gaande is en wat er nodig is om het nieuwe geboren te laten worden. Een valkuil is dat je het gevoel hebt dat er een zware last op je schouders drukt en dat er geen beginnen aan is. De kunst is om het dicht bij jezelf te houden.

Het grotere plaatje

Met zijn overzicht en wijsheid geeft Blauwe Adelaar een geheel eigen visie op wat er allemaal gaande is in de wereld. Blauwe Adelaar overziet ook hoe wat we nu ervaren past in de rode draad van een veel groter tijdsbestek dan wij kunnen overzien. Deze visie kun je gebruiken om samen een mooie toekomst te creëren. Een duurzame toekomst waarin we elkaar de hand reiken. Waarin we ieder op onze eigen manier heelheid brengen waar onbalans is. Blauwe Adelaar helpt je om op te stijgen zodat je wat verder terug én vooruit kunt kijken. Besef dat je voortbouwt op wat in het verleden is gecrëeerd en dat jouw handelen consequenties heeft voor vele generaties na jou. 

Ik verheug me dan ook enorm op de internationale online masterclass die ik voor coaches en trainers in binnen- en buitenland ga verzorgen over Maya wijsheid en de helende kracht van de voorouders. Zij geven ons de kracht om bij te dragen aan een mooie toekomst die verder reikt dan ons bestaan. Afgelopen november heb je misschien een voorproefje van deze workshop meegemaakt tijdens het Innerlijk Licht e-festival. Op 2 mei gaan we de verdieping in met coaches en trainers die interesse hebben in systemisch werk. Ik werk tijdens deze workshop vanuit principes van de klassieke Tzolkin kalender. Je bent van harte welkom om mee te doen.

Je hebt meer invloed dan je denkt

Je hoeft de wereld niet te redden om iets goeds te doen. Voed je eigen bron, zodat je vanuit overvloed kunt delen. Investeren in jezelf heeft enorme impact op de toekomst. Als jij zorgt dat je fit en gezond bent, goed in je vel zit en doet wat echt bij je past, maak je daarmee het leven voor anderen ook lichter en makkelijker en komt er een nieuw scenario voor de toekomst in beeld.

Hoe fijn is het om je te realiseren dat je veel meer invloed hebt dan je denkt. Dat het zin heeft wat jij bijdraagt. Ook al lijkt het nog zo klein. Elke dag kun je de wereld een beetje mooier maken. Doe vooral met hart en ziel wat jou vervulling geeft en ga regelmatig als een Adelaar boven je leven hangen om je te realiseren hoe ver de consequenties reiken van jouw handelen. Alleen al een oprechte glimlach kan wonderen doen.

Ik wens je licht, hoop en mooie daden voor de toekomst toe! 

Elvira van Rijn

PS: Op 26 april start er weer een nieuwe serie online Cirkel van wijsheid sessies voor professionals. Je ervaart werkvormen die je rechtstreeks naar de kern brengen en die je zelf eenvoudig met cliënten kunt doen. En natuurlijk ga je al doende in deze sessies heel veel (bij) leren over de kalender. Benieuwd wat het anderen heeft gebracht en op welke dagenergieen de sessies vallen? Hier vind je meer info en kun je aanmelden.

DNAfirmaties Blauwe Adelaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe adelaar

1. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

2. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

3. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

4. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

5. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

6. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

7. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

8. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

9. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

10. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

11. Rode Slang -  Ik ben de instinctieve kracht om te vernieuwen

12. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

13. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 19 mei start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

10 augustus 2022

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 6
Toon 6

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Adelaar levenspad: 23 april - 5 mei 2022"

Plaats een reactie