Energie update Gele Ster levenspad 6 - 18 mei 2022: Finale van een Tzolkinronde

Is het je gelukt om de wereld een beetje mooier te maken in het Blauwe Adelaarpad? Dat begon bij goed voor jezelf zorgen. Alleen als je lekker in je vel zit, kun je immers vanuit je kracht bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Ieder zijn deel

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar en als jij jouw talenten deelt door te doen wat echt bij je past. 

De wereldwijde crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden. Er zit zoveel meer potentieel in ons allemaal dan we daadwerkelijk gebruiken. Bij veel mensen komen momenteel diep gewortelde programmeringen omhoog over tekorten en dat er niet genoeg is voor iedereen, over angst voor de dood - die eigenlijk een angst is voor het leven.

Het is belangrijk dat we deze programmeringen in onszelf waarnemen, zonder er daadwerkelijk naar te handelen. De kunst is om in jezelf waar te nemen of je gedreven wordt door je hogere of je lagere zelf. Handel je vanuit angst en onzekerheid of vanuit liefde en vertrouwen? Er is zoveel meer mogelijk dan je vanuit deze programmeringen kunt bedenken.

De voedingsbodem voor creatieve oplossingen

Een voorwaarde voor praktisch en creatief handelen is vertrouwen en veiligheid vinden in jezelf. Als je dat niet kunt voelen, sta jezelf dan toe te voelen wat er wél is en stel je tegelijkertijd voor hoe je zou handelen als je het wél zou kunnen. Dat is namelijk het spoor dat je mag volgen met je gedrag. Voel de onzekerheid, maar handel vanuit veiligheid en vertrouwen. Met andere woorden: fake it until you make it. Het werkt! Dat is de manier om jezelf te helen en een stroom van creativiteit op gang te brengen. Niet alleen creativiteit die leidt tot kunstzinnigheid - een ander belangrijk aspect van Gele Ster - maar ook tot slimme oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen.

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst. Dat spoor ziet er voor iedereen anders uit. Dus let goed op en laat je verrassen. Je kunt het niet bedenken.

Neem je eigen plek in met de Replay van het Innerlijk Licht e-festival

Algemene banner ElviraHoe bijzonder is het dat je juist in dit pad - van 8 tot 18 mei - een enorme boost aan inspiratie kunt krijgen om jouw eigen plek in te nemen. Dan wordt namelijk het Innerlijk licht e-festival waaraan ik afgelopen november als worskhopgever deelnam nog één keer uitgezonden.

Het zijn meer dan 26 workshops die jou ondersteunen om te leven vanuit je Ware Zelf en van daaruit jouw allermooiste leven te creëren.

  • De replay van het festival gaat van start met een live opening op Witte Hond toon 3 van het Gele Ster levenspad. Deze energie ondersteunt jou dit hele pad om in actie te komen vanuit het diepst van je ziel!
  • Het festival eindigt met een live afsluiting op Gele Zon toon 13. De allerlaatste dag van deze Tzolkinronde! Een prachtige kans om af te stemmen op jouw eigen plek en je bijdrage een aan mooiere wereld.

Mijn workshop op 15 mei van 15.00-16.15 gaat over de helende kracht van je voorouders. Zij willen niets liever dan dat het jou en toekomstige generaties goed gaat. Die wens kun jij alleen vervullen door volledig jouw eigen plek in te nemen. En dat is nu precies het thema van het Gele Ster levenspad!

MELD JE HIER DIRECT AAN VOOR HET HELE FESTIVAL

Je kunt nog één keer KOSTELOOS meedoen aan dit festival! Voel je vooral ook vrij om deze uitnodiging door te sturen. Ik wens je harmonie en verbondenheid toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Ster pad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele ster

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 19 mei start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

10 augustus 2022

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 6
Toon 6

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Ster levenspad 6 - 18 mei 2022: Finale van een Tzolkinronde"

Plaats een reactie