Energie update Rode Draak levenspad 19 - 31 mei 2022

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alles waar je niet aan gewend bent, triggert jou op oude patronen. Bijna iedereen die ik spreek beleeft intense tijden. Innerlijke processen, pittige gebeurtenissen. Ze zetten flink wat druk op de ketel.

​​De twee eclipsen van de afgelopen tijd en Mercurius Retrograde laten ons weten dat het tijd is voor verandering, vernieuwing. En het Rode Draak levenspad ondersteunt ons om weer een nieuwe start te maken. Geen vliegende start, maar een heel rustige. 'Let it be' is het thema van dit pad. Rustig bekijken wat er nu eigenlijk gaande is en wat de boodschap is van al die intense processen. Voorbereiden wat nu echt anders mag. Stap voor stap bouwen aan een nieuw fundament. Vertragen, zodat we oude niet meer werkende structuren en patronen kunnen doorbreken.

Tijd om te integreren

Na alles wat je geleerd en beleefd hebt in de afgelopen Tzolkinronde, begin je weer aan een nieuwe cyclus van 260 dagen. Het is tijd om te gaan integreren wat er allemaal op je af is gekomen in de rechterhelft van de Tzolkin. Het wordt steeds belangrijker om jezelf goed te kennen zodat je dicht bij jezelf kunt blijven en je kalmte bewaren temidden van alle veranderingen in jezelf en om je heen.

Alles wat er gebeurt op het wereldtoneel is een enorme trigger voor alles wat jou onder de oppervlakte nog weghoudt bij jezelf en je oervertrouwen. De grote kunst deze dagen is om te Zijn met wat zich nog aandient uit de diepte. Dat betekent vooral veel laten, loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. 

Tips voor meebewegen

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfroteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Als dat gebeurt: vraag je dan af welke stap je onlangs hebt genomen waardoor deze emotionele of fysieke lading vrijkomt. Als je het leven accepteert zoals het komt, geef je jezelf de veiligheid die nodig is om los te laten, nieuwe deuren te openen en verder te groeien. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Bescherming van binnenuit is de beste bescherming. Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je immuunsysteem te versterken.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

We gaan een nieuwe toekomst tegemoet, dat is wel zeker. We kunnen niet terug, alleen moedig voorwaarts. Vol vertrouwen.

Ik wens je een mooie nieuwe start toe!

Elvira van Rijn 

PS: Vandaag is de eerste dag van de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Je kunt je nog aanmelden en ontvangt de eventueel gemiste mail(s) met terugwerkende kracht. Heb je de benodigde boeken nog niet in huis, neem je tijd en meld je aan voor de volgende ronde. Die start op 10 juli.

DNAfirmaties van het Rode Draakpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode draak

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder  

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Vandaag, 19 mei start de cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Je kunt je nog opgeven voor deze cursus. Je doorloopt daarin het Rode Draakpad, het Witte Tovenaarpad, het Blauwe Handpad en het Gele Zonpad.

Wil je wat meer tijd om je voor te bereiden, geef je dan nu alvast op voor de cursus die start op 10 juli. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

10 augustus 2022

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 6
Toon 6

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Draak levenspad 19 - 31 mei 2022"

Gravatar
Monique Fisscher
Waar is de blauwe adelaar in - ik - het rijtje?

Groetjes. Monique
 

Plaats een reactie